luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEPapa Francisc critică războiul din Ucraina: O crimă împotriva lui Dumnezeu

Papa Francisc critică războiul din Ucraina: O crimă împotriva lui Dumnezeu

Războiul din Ucraina este o „crimă împotriva lui Dumnezeu și a umanității”, a afirmat Papa Francisc, potrivit Sky News, citat de Republic World.

Papa Francisc a declarat că războaiele precum cel din Ucraina, în care zonele civile sunt supuse la ceea ce el a numit distrugere fără discriminare, sunt „o crimă împotriva lui Dumnezeu și a umanității”.

Pontiful a făcut aceste remarci pe 9 ianuarie, în discursul său anual adresat diplomaților acreditați la Vatican. Este vorba despre discursul său despre „starea lumii”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Papa a fost un critic al războiului de când Rusia a invadat Ucraina în februarie 2022.

La câteva săptămâni după invazie, el i-a cerut președintelui rus Vladimir Putin să „oprească masacrul”. În același timp, el l-a rugat și pe președintele ucrainean să fie „deschis” la propuneri de pace.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

    • Stai sa vedem in ce directie o ia noua biserica Ucraineana, facuta de americani acum cativa ani (au americanii astia un simt al anticiparii, de zici ca le pregatesc din timp, as)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate