ACTUALITATE Panama, restricții în contextul pandemiei: Femeile și bărbații trebuie să meargă la...

Panama, restricții în contextul pandemiei: Femeile și bărbații trebuie să meargă la cumpărături în zile diferite

În Panama, femeile și bărbații trebuie să meargă la cumpărături în zile diferite, potrivit noilor restricții adoptate de autorități în contextul pandemiei, a anunţat ministrul Sănătăţii, Luis Sucre, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, de săptămâna viitoare vor exista și restricții de deplasare la nivel național

„Începând de luni, 21 decembrie, cu scopul de a reduce deplasările, cumpărăturile vor fi făcute în funcţie de gen”, a declarat Luis Sucre.

Însă, de Crăciun şi Anul Nou va fi instituită carantină totală pentru ambele sexe.

Autorităţile din Panama au raportat joi 3.348 de cazuri noi de coronavirus şi 42 de decese, un record zilnic de cazuri atât în ceea ce priveşte contaminările cât şi decesele.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite