ACTUALITATEPanama, restricții în contextul pandemiei: Femeile și bărbații trebuie să meargă la...

Panama, restricții în contextul pandemiei: Femeile și bărbații trebuie să meargă la cumpărături în zile diferite

În Panama, femeile și bărbații trebuie să meargă la cumpărături în zile diferite, potrivit noilor restricții adoptate de autorități în contextul pandemiei, a anunţat ministrul Sănătăţii, Luis Sucre, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, de săptămâna viitoare vor exista și restricții de deplasare la nivel național

„Începând de luni, 21 decembrie, cu scopul de a reduce deplasările, cumpărăturile vor fi făcute în funcţie de gen”, a declarat Luis Sucre.

Însă, de Crăciun şi Anul Nou va fi instituită carantină totală pentru ambele sexe.

Autorităţile din Panama au raportat joi 3.348 de cazuri noi de coronavirus şi 42 de decese, un record zilnic de cazuri atât în ceea ce priveşte contaminările cât şi decesele.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT