ȘTIRIPagina DEXONLINE, mesaj șocant: Cine pupă moaște nu mai prinde Paște

Pagina DEXONLINE, mesaj șocant: Cine pupă moaște nu mai prinde Paște

Administratorii paginii DEXONLINE.ro, cunoscuta pagină care oferă gratuit pagini din dicționarele explicative ale limbii române, a stârnit comentarii negative după ce a publicat pe contul de instagram o imagine cu un cap de mort, plin de buze cu ruj, alături de mesajul: „Cine pupă moaște, nu mai prinde Paște”.

O imagine asemănătoare a fost publicată și pe contul de facebook al DEXONLINE. Conform celor de la Dexonline, imaginile au rostul de „a atrage atenția asupra unui risc”, respectiv de a merge la pelerinajele de Sf. Parascheva și Sf. Dimitrie.

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei a comentat astfel situația:

„De vreo săptămână, conturile oficiale ale dexonline de Facebook și Insta și-au schimbat strategia. Și au început cu o campanie agresivă, încercând să se poziționeze pe piață cu postări hazlii și mai apropiate de actualitate.

Au lăsat deoparte pozele colorate și cuvinte alese la întâmplare explicate pentru inculți.

De ceva timp, băieții care au pus mâna pe conturi se adresează oamenilor “deștepți”. Că doar nu caută mamaie Leana ce înseamnă “sinecură” sau “pedant”. Și atunci hai să devenim simpatici pentru crema societății, asta care știe ce înseamnă un like și un share.

Mă rog, am dat report, eu nu prea am simțul umorului și nici deștept nu sunt”.

De altfel, și pe pagina de Instagram majoritatea comentariilor au fost negative. „Am pupat. Va scriu de Paște. Ia vedeți, găsiți în dex cuvintele: decență, respect? Nu cred.”, a scris un utilizator.

„Mulțumim pentru explicațiile cuvintelor. Apreciam dacă vă limitați la asta”, a comentat altul.

„Nu ma intelegeti gresit, nu le iau apararea oamenilor la care voi faceti referire in postare dar “mistourile” de genul, indiferent catre cine sunt indreptate, nu isi au locul pe o pagina ce se vrea a fi serioasa”, a scris un cititor.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate