News ȘTIRI Ovidiu Tânjală, candidat independent pentru Primăria Deva, anunță că oricine va investi...

Ovidiu Tânjală, candidat independent pentru Primăria Deva, anunță că oricine va investi în oraș va trebui să lucreze doar cu localnici. Fără migranți economici!

Ovidiu Tânjală, candidat independent pentru funcția de Primar al Devei, a anunțat într-o postare că se va opune migrației de forță de muncă din Africa sau Asia în oraș, dacă va fi ales.

Tânjală, care este el însuși antreprenor, a scris că va cere investitorilor care vor dori să vină în oraș să lucreze cu localnici.

„Astă vară – în drum spre mare – am oprit de mai multe ori în București pentru a cumpăra de mâncare. Prezența muncitorilor veniți din Asia a fost evidentă, mai toate restaurantele de tip fast food apelând la astfel de muncitori. Nu mă îndoiesc de faptul că din munca grea în fast food este acum practic imposibil de întreținut o familie normală în București. Oare de ce am accepta asta? Pentru ca un gyros să fie cu 50 de bani mai ieftin?!

Centrele orașelor germane, mai demult îngrijite și cochete, arată dezordonat și murdar așa cum nici după bombardamentele din al Doilea Război Mondial nu arătau, în Franța sau Suedia apar lupte de stradă, sunt cartiere în care poliția nu are acces și cu atât mai puțin autoritate. Din ce în ce mai des este adusă în discuție posibilitatea acceptării deciziei tribunalelor religioase ale comunităților musulmane în paralel cu deciziile justiției civile. În școli nu ne putem concentra să învățăm subtilitățile propriei limbi, profesorii sunt obligați să nu lase în urmă copiii imigranților care abia vorbesc limba locului.

Ca primar al Devei nu voi accepta asta. Dacă un investitor vrea facilități va trebui ca o dată cu facilitățile (terenuri gratuite de la primărie, infrastructură pusă la dispoziție în mod gratuit etc) să accepte să lucreze doar cu localnici, anume doar cu oameni din Deva eventual cu oameni din împrejurimile Devei. Nu voi accepta să fie altminteri. Uniunea Europeană dorește să oblige România să accepte migrați economici din Africa sau de aiurea, România va căuta să oblige primarii să accepte imigranți în comunitățile pe care le conduc. Nu voi accepta asta fără să supun la vot chestiunea devenilor. Cred cu tărie că acceptarea sau nu a imigranților este o chestiune care trebuie decisă democratic”, a declarat el.

Ovidiu Tânjală a reacționat la discursul șefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, privind încurajarea migrației.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate