joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEOrganizație ucraineană: „România a trimis Ucrainei 15 pachete de ajutoare militare și...

Organizație ucraineană: „România a trimis Ucrainei 15 pachete de ajutoare militare și antrena piloţii ucraineni pe avioane F-16”

Centrul pentru Comunicare Strategică, o organizație a guvernului ucrainean pentru combaterea dezinformării anunță că România a trimis Ucrainei 15 pachete de ajutoare militare şi va ajuta la antrenarea piloţilor ucraineni pe avioane F-16.

Anunțul este făcut prin intermediul unui videoclip de 52 de secunde postat pe rețeaua X.

În scurtul videoclip de mulțumire apar banere în limba engleză dar și imagini de la întâlnirile preşedinţilor Klaus Iohannis şi Volodimir Zelensk sau de la manifestații pro-ucrainene din România.

Mesajele de pe banere sunt : „România este unul dintre cei mai apropiaţi vecini ai noştri şi unul dintre partenerii care ne-au susţinut cel mai mult”, „România a trimis 15 pachete de ajutoare militare”, „Ne va antrena piloţii pe noile avioane F-16” sau „România a găzduit zeci de mii de refugiaţi”.

În postare, alături de videoclip apare și o scurtă descriere.

„Nu doar o graniță comună, ci și istoria comună dintre România și Ucraina este fundamentul parteneriatului nostru pe viață. Le mulțumim prietenilor noștri români pentru că au fost acolo încă de la început în lupta împotriva tiraniei. Ucraina vă va susţine întotdeauna”, a transmis Stratcom Center pe X.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE