ȘTIRIOrganizația Mondială a Sănătății recomandă mască și distanțare chiar și după vaccinare

Organizația Mondială a Sănătății recomandă mască și distanțare chiar și după vaccinare

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă masca și păstrarea distanței față de ceilalți și după vaccinarea împotriva coronavirusului, anunță EuropaFM.

Potrivit sursei citate, experţii spun că vaccinul protejează împotriva dezvoltării bolii, dar nu e clar în ce măsură ajută la oprirea răspândirii virusului.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu este singura care recomandă purtarea măştii şi distanţarea şi după vaccinarea împotriva coronavirusului. Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA are o recomandare similară.

New York Times notează că Pfizer şi Moderna au făcut teste doar referitoare la câţi oameni vaccinaţi împotriva coronavirusului dezvoltă boala, nu şi privind câte persoane vaccinate s-au infectat fără a avea simptome şi apoi ar fi putut da virusul mai departe.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT