ȘTIRIOrganizația Mondială a Sănătății recomandă mască și distanțare chiar și după vaccinare

Organizația Mondială a Sănătății recomandă mască și distanțare chiar și după vaccinare

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă masca și păstrarea distanței față de ceilalți și după vaccinarea împotriva coronavirusului, anunță EuropaFM.

Potrivit sursei citate, experţii spun că vaccinul protejează împotriva dezvoltării bolii, dar nu e clar în ce măsură ajută la oprirea răspândirii virusului.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu este singura care recomandă purtarea măştii şi distanţarea şi după vaccinarea împotriva coronavirusului. Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA are o recomandare similară.

New York Times notează că Pfizer şi Moderna au făcut teste doar referitoare la câţi oameni vaccinaţi împotriva coronavirusului dezvoltă boala, nu şi privind câte persoane vaccinate s-au infectat fără a avea simptome şi apoi ar fi putut da virusul mai departe.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...