ACTUALITATE Organizația Mondială a Sănătății recomandă mască și distanțare chiar și după vaccinare

Organizația Mondială a Sănătății recomandă mască și distanțare chiar și după vaccinare

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă masca și păstrarea distanței față de ceilalți și după vaccinarea împotriva coronavirusului, anunță EuropaFM.

Potrivit sursei citate, experţii spun că vaccinul protejează împotriva dezvoltării bolii, dar nu e clar în ce măsură ajută la oprirea răspândirii virusului.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu este singura care recomandă purtarea măştii şi distanţarea şi după vaccinarea împotriva coronavirusului. Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA are o recomandare similară.

New York Times notează că Pfizer şi Moderna au făcut teste doar referitoare la câţi oameni vaccinaţi împotriva coronavirusului dezvoltă boala, nu şi privind câte persoane vaccinate s-au infectat fără a avea simptome şi apoi ar fi putut da virusul mai departe.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite