ACTUALITATEOradea | Un grup de romi a vandalizat un autobuz Mercedes al...

Oradea | Un grup de romi a vandalizat un autobuz Mercedes al transportului public local

Un grup de romi, aflați sub influența alcoolului, au vandalizat un autobuz al OTL (Oradea Transport Local), compania care se ocupă de transportul local în Oradea.

Ei s-au luat la ceartă, iar când au coborât din autobuz s-au răzbunat pe una dintre ușile vehiculului.

„La coborârea din autobuz, în stația Aiudului (Cartierul Tineretului), pe sensul de mers către P-ța Cetății, cu un corp contondent, au aruncat în geamul ușii a treia, spărgându-l. Șoferul a anunțat incidentul la numărul unic de urgență 112, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului”, transmit reprezentanții OTL, citați de Bihon.ro.

În urma incidentului, autobuzul Mercedes Conecto vandalizat a fost retras de pe traseu și înlocuit cu un altul.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...