ACTUALITATEOpera Națională București anulează spectacolele programate în următoarele 14 zile și returnează...

Opera Națională București anulează spectacolele programate în următoarele 14 zile și returnează contravaloarea biletelor

Opera Națională București (ONB) a decis să anuleze toate spectacolele programate și reprogramate pentru următoarele 14 zile și să returneze contravaloarea bieltelor.

Anunțul a fost făcut, miercuri, pe pagina de Facebook a instituției.

ONB reamintește în comunicatul transmis că, prin Hotărârea nr. 24 din 19.10.2020 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, a fost dispusă măsura închiderii instituțiilor de spectacole.

„Ne pare rău pentru situația actuală, artiștii Operei Naționale București fiind entuziasmați și emoționați cu gândul reîntoarcerii în Sala Mare de spectacole cu titluri atât de îndrăgite publicului spectator. Cu toate acestea, cu speranță în gând, prima scenă lirică a țării se conformează cu strictețe tuturor regulilor și măsurilor impuse de autorități în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei covid”, se menționează în comunicat.

În ceea ce privește restituirea contravalorii biletelor achiziționate online, rambursarea se va realiza automat în contul din care s-a făcut achiziția, în termen de 28 de zile.

„Pentru persoanele care au achiziționat biletele de la Casa de Bilete vă rugăm să vă prezentați cu biletele în format fizic pentru restituirea contravalorii acestora. Programul Casei de Bilete este de luni până vineri, între orele 11:00 – 19:00”, se prezizează în comunicat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate