luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEOpera Națională București anulează spectacolele programate în următoarele 14 zile și returnează...

Opera Națională București anulează spectacolele programate în următoarele 14 zile și returnează contravaloarea biletelor

Opera Națională București (ONB) a decis să anuleze toate spectacolele programate și reprogramate pentru următoarele 14 zile și să returneze contravaloarea bieltelor.

Anunțul a fost făcut, miercuri, pe pagina de Facebook a instituției.

ONB reamintește în comunicatul transmis că, prin Hotărârea nr. 24 din 19.10.2020 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, a fost dispusă măsura închiderii instituțiilor de spectacole.

„Ne pare rău pentru situația actuală, artiștii Operei Naționale București fiind entuziasmați și emoționați cu gândul reîntoarcerii în Sala Mare de spectacole cu titluri atât de îndrăgite publicului spectator. Cu toate acestea, cu speranță în gând, prima scenă lirică a țării se conformează cu strictețe tuturor regulilor și măsurilor impuse de autorități în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei covid”, se menționează în comunicat.

În ceea ce privește restituirea contravalorii biletelor achiziționate online, rambursarea se va realiza automat în contul din care s-a făcut achiziția, în termen de 28 de zile.

„Pentru persoanele care au achiziționat biletele de la Casa de Bilete vă rugăm să vă prezentați cu biletele în format fizic pentru restituirea contravalorii acestora. Programul Casei de Bilete este de luni până vineri, între orele 11:00 – 19:00”, se prezizează în comunicat.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate