ACTUALITATE Opera Națională București anulează spectacolele programate în următoarele 14 zile și returnează...

Opera Națională București anulează spectacolele programate în următoarele 14 zile și returnează contravaloarea biletelor

Opera Națională București (ONB) a decis să anuleze toate spectacolele programate și reprogramate pentru următoarele 14 zile și să returneze contravaloarea bieltelor.

Anunțul a fost făcut, miercuri, pe pagina de Facebook a instituției.

ONB reamintește în comunicatul transmis că, prin Hotărârea nr. 24 din 19.10.2020 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, a fost dispusă măsura închiderii instituțiilor de spectacole.

„Ne pare rău pentru situația actuală, artiștii Operei Naționale București fiind entuziasmați și emoționați cu gândul reîntoarcerii în Sala Mare de spectacole cu titluri atât de îndrăgite publicului spectator. Cu toate acestea, cu speranță în gând, prima scenă lirică a țării se conformează cu strictețe tuturor regulilor și măsurilor impuse de autorități în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei covid”, se menționează în comunicat.

În ceea ce privește restituirea contravalorii biletelor achiziționate online, rambursarea se va realiza automat în contul din care s-a făcut achiziția, în termen de 28 de zile.

„Pentru persoanele care au achiziționat biletele de la Casa de Bilete vă rugăm să vă prezentați cu biletele în format fizic pentru restituirea contravalorii acestora. Programul Casei de Bilete este de luni până vineri, între orele 11:00 – 19:00”, se prezizează în comunicat.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate