ACTUALITATEONG-ul Amnesty avertizează: Epidemia Covid a dat guvernelor ocazia să impună restricții...

ONG-ul Amnesty avertizează: Epidemia Covid a dat guvernelor ocazia să impună restricții fără precedent asupra libertății de exprimare

ONG-ul Amnesty International a publicat un comunicat prin care critică atitudinea guvernelor în fața epidemiei de Covid-19. Organizația spune că situația actuală a dat ocazia autorităților „să impună restricții fără precedent asupra libertății de exprimare”, relatează Le Figaro.

„Pe tot parcursul pandemiei, guvernele au lansat un atac fără precedent asupra libertății de exprimare. Au fost vizate rețelele de comunicare: platformele de socializare au fost cenzurate, canalele mass-media închise. Jurnaliștii și profesioniștii din domeniul sănătății au fost reduși la tăcere.

Amnesty International citează în special cazul Chinei, în care au fost deschise peste 5.000 de anchete penale începând cu februarie 2020 împotriva persoanelor acuzate că „au fabricat și au răspândit în mod intenționat informații false și dăunătoare” cu privire la natura și amploarea epidemiei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Este din ce în ce mai dificil ca oamenii să își formeze o opinie pe deplin informată și să facă alegeri în cunoștință de cauză cu privire la sănătatea lor.”, conchide textul ONG-ului.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate