luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEOMS încurajează oamenii să doneze câte 7 dolari pentru campania de imunizare....

OMS încurajează oamenii să doneze câte 7 dolari pentru campania de imunizare. Tedros Ghebreyesus: Vă puteți juca rolul în vaccinarea globală

Oamenii din întreaga lume sunt încurajați să doneze 7 dolari într-o acțiune condusă de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a strânge fonduri suplimentare pentru programul internațional COVAX de partajare a vaccinurilor anti-COVID-19.

Lansând campania „Go Give One”, directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că va permite celor care doresc „să-și joace rolul în vaccinarea globală printr-o donație simplă” și să ajute astfel la oprirea pandemiei.

OMS estimează că 7 dolari ar acoperi costurile de cumpărare și livrare a unei doze de vaccin pentru o persoană dintr-o țară cu venituri mici. Campania va strânge fonduri și de la companii ale căror angajați sau clienți vor să contribuie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Cea mai bună cale de a ieși din această pandemie este de a avea vaccinuri pentru toată lumea, începând cu lucrătorii din domeniul sănătății și cu cei vulnerabili”, a spus Tedros Ghebreyesus într-un comunicat, notează SmartRadio.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE