sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEOana Pellea l-a CONFISCAT pe Mihai Viteazul? Fragmentul din filmul realizat în...

Oana Pellea l-a CONFISCAT pe Mihai Viteazul? Fragmentul din filmul realizat în 1971 a dispărut din clipul „Terorist” al trupei La Familia

Melodia „Terorist” semnată de trupa La Familia a devenit rapid un hit, fiind foarte populară între tineri și nu numai.

De la lansarea de-acum o lună, cântecul care condamnă corectitudinea politică și cenzura ideilor, a strâns aproape 900.000 de vizualizări pe Youtube.

Însă, așa cum R3media a relatat deja, nu toată lumea este încântată de această melodie.

Dar nu numai cei din media finanțată din străinătate au avut o problemă cu acest cântec. Actrița Oana Pellea s-a arătat deranjată că trupa La Familia a utilizat o secvență de câteva secunde din filmul „Mihai Viteazul”, în care rolul principal este interpretat de tatăl său, Amza Pellea.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Aceasta a asmuțit instituțiile statului asupra băieților din La Familia, pentru fragmentul de câteva secunde din filmul din 1971 realizat de Sergiu Nicolaescu ( Fragmentul este aici).

Nu este clar pe ce baze legale a realizat Oana Pellea acest demers, deoarece filmul este proprietatea statului român, fiind realizat din fondurile statului, iar difuzarea peliculei – parțial sau integral – este liberă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Singurul efect al demersului Oanei Pellea este că băieții au scos din videoclipul oficial cele câteva secunde din filmul „Mihai Viteazul”.

„Am folosit fragmentul din Mihai Viteazul, filmul regizat de Sergiu Nicolaescu, deoarece e unul dintre filmele ce ne-au emoționat în copilărie, acest episod e unul crucial în istoria și identitatea Românească, iar interpretarea lui Amza Pellea a fost genială (întotdeauna cei doi s-au confundat în mintea noastră).
Dragă Oana Pellea, e doar o formă de respect pe care am arătat-o, nu trebuia să sesizezi poliția economică, crezi că poate fi arestată sau cenzurată o idee? Căci ce altceva a făcut Mihai dacă nu să reafirme o idee? O identitate. Un adevăr ce nu poate fi învățat, ci un adevăr ce se relevă în timp ce îl trăiești.

Piesa ar fi avut același efect și fără acest fragment, a fost doar o dorință a noastră personală de a aminti contemporanilor noștri imaginea unor personaje reprezentative din istoria lor… chiar și cea cinematografică”, a reacționat trupa La Familia.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

  1. Oana Pellea este un anti-talent, o pseudo-artistă. E crispată și artificială. Dacă nu ar fi fost fiica marelui Amza Pellea, ar fi fost azi secretară pe la ceva instituție de stat.

    Oricum ea NU are nici un drept asupra filmelor pentru că sunt făcute DIN BANII PUBLICI nu sunt proprietatea familiei ei și nici a tatălui. Dacă isi făceau singuri filmele aveau un caz, dar așa nu are.

    In plus tatăl ei ar fi scârbit de ce acritură snoabă și trădătoare a ajuns fiică-sa, oportunistă.

    Amza Pellea era patriot – azi l-ar fi înjurat useriștii că e „industria urii” – cum zic useriștii, cei mai injectați de ură și mai dereglați mental, instabili și extremiști furioși

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE