joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEOamenii în vârstă au nevoie de ajutor: Asociația Sf.Hristofor organizează programul „Masa...

Oamenii în vârstă au nevoie de ajutor: Asociația Sf.Hristofor organizează programul „Masa caldă la bunici”, ediția a III-a

Asociația Sf. Hristofor organizează a III-a ediție a programului „Masa caldă la bunici”, informează un comunicat de presă.

Iată apelul Asociației Sf. Hristofor:

Dragi prieteni,

Din cauza exploziei prețurilor la energie și alimente, bătrânii noștri nevoiași nu reușesc să-și economisească bănuții din cauza pensiilor mici.

Cu ajutorul vostru, am oferit din iunie până în prezent 123 de porții de mâncare caldă pentru vârstnicii nevoiași din București.

Facem apel la bunătatea dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare o masă caldă la domiciliul vârstnicilor, care se confruntă cu problemele asigurării hranei și a facturilor la gaze și curent.

Deschidem colecta de strângere de noi fonduri financiare până pe 31 August 2022, pentru plată meniuri mâncare și transport.

Puteți contribui acum printr-o donație în bani, direct în contul Asociației Sfântul Hristofor, cont deschis la BCR Sucursala Unirea sau puteți face donații online, fără comision, după site-ul: www.sf-hristofor.ro
Cont: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Titular: Asociația Sf. Hristofor
Detalii de plată: „Masa caldă la bunici”
Persoană de contact: Lavinia – 0722 149 020
Vă mulțumim pentru susținerea programului social „Masa caldă la bunici!”
Echipa Apcsb Sf. Hristofor

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE