ACTUALITATEVIDEO Oameni trântiți pe jos de polițiști, la Gara de Nord, pentru...

VIDEO Oameni trântiți pe jos de polițiști, la Gara de Nord, pentru că nu purtau mască. Amenzi de 4.600 de lei pentru cele trei persoane

Imagini incredibile au fost surprinse, vineri, în zona Gării de Nord, unde politiștii au trântit la pământ și au târât trei persoane, identificate ca fiind fără mască, transmite Antena3.

Potrivit sursei citate, Poliția Capitalei a informat că la data de  11.12.2020, in jurul orei 16:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 3 Poliție au observat în zona  „coloane” Gară de Nord, trei persoane, doi bărbați și o femeie, care  consumau băuturi alcoolice și implicit nu  purtau masca de protecție.

Au fost interpelați de către polițiști, dar „pe parcursul discuțiilor cele trei persoane  au început sa vocifereze, devenind agresive verbal și fizic”, precizează Poliția. Nu s-au conformat recomandărilor echipajului de poliție, fapt pentru care  a fost necesară imobilizarea și conducerea la subunitatea de poliție.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Cele trei persoane au fost sancționate contraventional conform Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și în conformitate cu prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,în cuantum de 4.600 de lei, transmite Poliția Capitalei.

Reamintim că o scenă asemănătoare s-a petrecut la Cluj Napoca la finalul lunii octombrie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...