ACTUALITATE O vedetă TV din România susține că i s-au oferit bani să...

O vedetă TV din România susține că i s-au oferit bani să spună că are coronavirus

Bianca Drăgușanu, fostă prezentatoare TV, susține că i s-ar fi propus o sumă de bani pentru a ieși în public și a anunța că este infectată cu covid-19. Vedeta a declinat, însă, oferta, scrie Gândul.

Bianca Drăgușanu precizează că există vedete în România care, contra cost, au anunțat, de la începutul pandemiei și până în prezent, că au fost diagnosticate pozitiv cu covid-19 Fosta prezentatoare TV nu a oferit, însă, niciun nume. Totodată, Drăgușanu a dezvăluit că a primit și ea o ofertă în urmă cu opt luni să spună că este infectată, dar pe care a refuzat-o.

„Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autoritățile cam exagerează cu restricțiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit România TV.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Reamintim că mai multe persoane cunoscute din România au mărturisit că au avut coronavirus, inclusiv Andreea Esca sau Marcel Pavel. Artistul Dan Bittman a acuzat-o pe Esca de la Protv că „și-a înscenat boala”.

Altfel, Poliția Capitalei a spart mai multe petreceri în acest weekend, printre care și una la care a participat Bianca Drăgușanu, unde a cântat Adrian Minune. Vedeta a postat pe o rețea socială imagini filmate la chef, unde cei prezenți nu au respectat normele anti-covid.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite