duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATEO rețea imensă de ong-uri finanțate de Soroș se pregătește să creeze...

O rețea imensă de ong-uri finanțate de Soroș se pregătește să creeze haos în stradă a doua zi după alegeri: Trump trebuie să plece și trebuie să ne asigurăm că asta se va întâmpla

Sub pretextul „prevenirii unei crize constituționale”, o rețea masivă de activiști de stânga antrenează, organizează și plănuiesc să mobilizeze milioane de americani pentru cazul în care Președintele Trump „va contesta rezultatele alegerilor”, va refuza să accepte înfrângerea sau va proclama victoria anticipat.

Mai mult de 80 de grupări și organizații au aderat la o platformă intitulată „Protejăm rezultatele”, statuând că „nu putem ignora amenințarea pe care Trump o reprezintă la adresa democrației și față de tranziția pașnică a puterii”, informează Breitbart.

Coaliția reprezintă un proiect comun al grupurilor de stânga „Indivizibil” și „Ridică-te America”, create ca răspuns la alegerea Președintelui Trump în 2016 și ale căror obiective sunt „organizarea și rezistența la agenda periculoasă a lui Trump” și „a-l înfrânge pe Trump și ale facilitatorilor săi”.

Căutând să „protejeze” rezultatele alegerilor prin folosirea milioanelor lor de membri, coaliția îndeamnă la „acțiuni coordonate” și „pregătirea pentru o potențială criză post-electorală”.

Amândouă grupurile fondatoare ale coaliției fac parte din Alianța Democrației (DA), cea mai mare rețea de donatori dedicată progresismului din SUA și care este finanțată de George Soroș, precizează sursa citată.

Într-un interviu din mai, Soroș a spus despre Trump că ar dori să fie un dictator, iar în august a declarat că Trump este periculos și „ar face orice să rămână la putere”.

„Trump pregătește deja terenul declarând că rezultatele alegerilor vor fi trucate așa că sunăm alarma încă de pe acum”, a spus Sean Eldridge, președintele „Ridică-te America” și co-fondator al Coaliției „Protejăm rezultatele”.

Eldridge a mai spus că „ne vom mobiliza, vom ieși pe stradă și vom presa oficialii statali și locali pentru a face clar că cetățenii americani nu-i vor permite lui Donald Trump să fure aceste alegeri”.

Activiștii progresiști nici nu se gândesc la varianta în care Trump ar câștiga alegerile, așa că vor să se asigure că „Trump nu va fura alegerile în zilele de după”.

„Pe 3 noiembrie. După ce votați, ieșiți în stradă. Donald Trump trebuie să plece și noi trebuie să ne asigurăm că asta se va întâmpla”, a sunat o postare de pe contul de Twitter al organizației ShutDownDC, partener al coaliției „Protejăm rezultatele” care plănuiește „să confrunte atacurile lui Trump asupra democrației”.

Realegerea lui Trump trebuie să fie imposibilă, așa că Coaliția „Protejăm rezultatele” a intrat într-un parteneriat cu inițiativa Fight Back Table (FBT), demers creat după alegerile din 2016 pentru a aduce împreună cât mai multe organizații progresiste.

Daily Beast a scris despre faptul că FBT pregătește și antrenează cetățeni pentru dezordini civice și tulburări masive ale ordinii publice, care să se petreacă în orice scenariu în care alegerile nu vor fi câștigate de reprezentantul Partidului Democrat, Joe Biden, relatează Breitbart.

Alegerile prezidențiale din Statele Unite vor avea loc pe 3 noiembrie 2020.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE