luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEO polițistă din România a deschis un magazin pentru persoanele defavorizate. Prețurile...

O polițistă din România a deschis un magazin pentru persoanele defavorizate. Prețurile sunt extrem de mici

O polițistă din Giurgiu s-a făcut remarcată pentru activitatea de voluntariat, practicată în timpul liber.  A deschis un magazin social, unde produse donate de mai multe firme pot fi cumpărate de persoanele defavorizate, cu posibilități financiare reduse, la prețuri extrem de mici, anunță stiripesurse.ro.

Colegii ei de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră(ITPF) Giurgiu au ținut s-o felicite și să o susțină în acțiunile de asistență socială. Polițista a fost deja premiată în cadrul Galei de Excelență în Asistență Socială.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Roxana Belachlavek, poliţistă de frontieră la Giurgiu, este un om care ajută oameni şi ne mândrim cu ea. În timpul liber acţionează ca voluntar al Asociaţiei Ai Voinţă, Ai Putere, unde se implică în buna funcţionare a campaniilor umanitare destinate sprijinirii categoriilor defavorizate din municipiul Giurgiu şi din localităţile învecinate. Astfel, Roxana a înfiinţat un nou concept în judeţul Giurgiu, un magazin social intitulat ‘Puterea faptelor bune’. Aici se regăsesc produse donate de firme şi care sunt destinate persoanelor din categorii defavorizate, la preţuri simbolice. Ea a fost premiată şi în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, pentru activitatea desfăşurată în această sferă”, a transmis ITPF Giurgiu, potrivit sursei citate.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Cei care vor să doneze alimente sau alte produse de strictă necesitate pentru persoanele cu posibilități reduse, se pot deplasa în municipiul Giurgiu, strada Gheorghe Doja numărul 59, notează sursa menționată.

Poliţista de frontieră mai este implicată în  programe sociale pentru tineri şi pentru bătrâni cum ar fi: Bursa socială ocazională, Ora de pregătire şcolară şi alături de bătrâni, potrivit Agerpres.

În România, primele magazine sociale, destinate persoanelor fără posibilități materiale, au fost deschise la inițiativa Direcției de Asistență Socială. Ulterior, reprezentanții mai multor companii private sau persoane fizice s-au implicat în susținerea acestora.

 

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE