ACTUALITATEO plajă sălbatică din România stârnește interes pe internet, fiind comparată cu...

O plajă sălbatică din România stârnește interes pe internet, fiind comparată cu destinații exotice

O plajă puțin cunoscută din România stârnește interes printre amatorii de destinații exotice din țara noastră.

În inima munților Apuseni, în județul Bihor, a fost amenajată o plajă care amintește de Thailanda. Este vorba despre plaja Șuncuiuș, scrie Călător în Bascheți.Amintind de nisipul fin şi de imaginea care îi duce pe multi cu gândul, departe, la Thailanda, în primul rând datorită stâncii care seamănă izbitor cu o formațiune similară din Krabi. Meritul este al Crișului, care a săpat forme de neuitat în stâncile din zonă.

„Practic, plaja aparține de pensiunea Lavinia. Râul Criș trece prin apropiere, iar stâncile din jur completează perfect peisajul de poveste, care vă va face să tot reveniți. Pensiunea este una clasică, curată, dar plaja și natura rămân punctul forte”, notează Călător în Bascheți.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Cum ajungem?

Destinația este la 544 de km de București, la 230 de Km de Timișoara și la 103 km de Cluj Napoca. Drumul cu mașina este foarte bun, iar călătoria va fi încununată de faptul că odată ajunși, putem descoperi că este doar începutul unui traseu minunat „care te va duce spre câteva dintre cele mai spectaculoase peșteri din România: Izbândiș, Batanului, Vântului și Moanei”.

Mai multe detalii și fotografii suplimentare găsiți pe siteul Călător în Bascheți.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...