ACTUALITATEO femeie din Suceava a fost amendată după ce un taximetrist a...

O femeie din Suceava a fost amendată după ce un taximetrist a reclamat-o la 112 că nu poartă mască

O femeie din Suceava a fost amendată după ce un taximetrist cu care a mers la biserică a reclamat-o la 112 că nu poartă mască, informează Monitorul de Suceava.

Potrivit sursei citate, bărbatul a sunat, duminică, la 112 și le-a relatat polițiștilor că a dus clienta la biserică, iar pe traseu aceasta „a ignorat apelurile lui repetate” de a-și pune masca de protecție.

Polițiștii s-au deplasat chiar la biserică, unde, cu ajutorul taximetristului, au identificat-o pe femeia respectivă, care a fost găsită de polițiști tot fără mască. Polițiștii au invitat-o pe femeie în afara lăcașului de cult, unde au legitimat-o.

Suceveanca în vârstă de 48 de ani a fost sancționată contravențional în baza Legii 55/2020, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...