ACTUALITATEO femeie din Suceava a fost amendată după ce un taximetrist a...

O femeie din Suceava a fost amendată după ce un taximetrist a reclamat-o la 112 că nu poartă mască

O femeie din Suceava a fost amendată după ce un taximetrist cu care a mers la biserică a reclamat-o la 112 că nu poartă mască, informează Monitorul de Suceava.

Potrivit sursei citate, bărbatul a sunat, duminică, la 112 și le-a relatat polițiștilor că a dus clienta la biserică, iar pe traseu aceasta „a ignorat apelurile lui repetate” de a-și pune masca de protecție.

Polițiștii s-au deplasat chiar la biserică, unde, cu ajutorul taximetristului, au identificat-o pe femeia respectivă, care a fost găsită de polițiști tot fără mască. Polițiștii au invitat-o pe femeie în afara lăcașului de cult, unde au legitimat-o.

Suceveanca în vârstă de 48 de ani a fost sancționată contravențional în baza Legii 55/2020, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite