ACTUALITATEO femeie din Suceava a fost amendată după ce un taximetrist a...

O femeie din Suceava a fost amendată după ce un taximetrist a reclamat-o la 112 că nu poartă mască

O femeie din Suceava a fost amendată după ce un taximetrist cu care a mers la biserică a reclamat-o la 112 că nu poartă mască, informează Monitorul de Suceava.

Potrivit sursei citate, bărbatul a sunat, duminică, la 112 și le-a relatat polițiștilor că a dus clienta la biserică, iar pe traseu aceasta „a ignorat apelurile lui repetate” de a-și pune masca de protecție.

Polițiștii s-au deplasat chiar la biserică, unde, cu ajutorul taximetristului, au identificat-o pe femeia respectivă, care a fost găsită de polițiști tot fără mască. Polițiștii au invitat-o pe femeie în afara lăcașului de cult, unde au legitimat-o.

Suceveanca în vârstă de 48 de ani a fost sancționată contravențional în baza Legii 55/2020, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT