miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEO femeie a făcut plângere la poliție deoarece soțul ei i-a interzis...

O femeie a făcut plângere la poliție deoarece soțul ei i-a interzis să facă duș și să aprindă lumina, din cauza facturilor prea mari

Un italian i-a interzis soției să facă duș și să aprindă lumina, invocând prețurile uriașe ale facturilor din această perioadă, motiv pentru care femeia a alertat poliția, informează Fanatik.ro.

Mai mult decât atât, bărbatul și-a amenințat soția cu bătaia și chiar i-a aplicat o corecție fizică atunci când aceasta nu i-a urmat îndemnurile: „Eu sunt singurul care muncește și aduce bani în casă”, își justifică italianul acțiunile.

Potrivit sursei citate, italianul are 53 de ani și locuiește în Veroli, provincia Frosinone (Lazio). Speriat de ideea de a avea facturi mari la energie sau gaz, acesta și-a obligat familia să nu folosească dușul, mașina de spălat rufe și să stea pe întuneric. Ba chiar și-a bătut soția când a prins-o făcând duș, interzicându-i să mai aprindă lumina, chiar și când era întuneric afară.

Nemulțumirea acestuia se naște din faptul că el este singurul din familie care are o sursă de venit, astfel simțindu-se îndreptățit să impună astfel de reguli. „De muncit, muncesc doar eu, iar banii în casă îi aduc tot eu”.

Din relatările rudelor reiese că femeia speriată deseori fugea la părinții acesteia pentru a putea face duș.

Soția, care este cu 20 de ani mai tânără, a decis să pună capăt terorii la care era supusă și a depus plângere penală împotriva soțului. Acesta a fost trimis în judecată, în timp ce femeia a ajuns într-un centru destinat femeilor abuzate.

Până când cazul va fi soluționat, femeia va primi ajutorul autorităților pentru a-și găsi un loc de muncă și o locuință.

La rândul lor, românii așteaptă cu teamă facturile din această iarnă, chiar dacă autoritățile i-au asigurat că nu vor exista probleme, iar facturile nu vor fi imposibil de plătit.

„Din punctul nostru de vedere, pe datele pe care le avem astăzi, nu va crește substanțial. De ce? La finalul lunii octombrie, ANRE va da decizie cu privire la prețul ELCEN. Cunoaștem faptul că prețul gazului este plafonat prin Ordonanță la 150 lei.

Asta înseamnă că este aproape similar cu anul precedent. Deci nu vedem din acest motiv o creștere exponențială a prețului gigacaloriei. Ne așteptăm la același preț. Cu privire la populație, cunoaștem declarațiile primarului general, că nu va crește prețul gigacaloriei la populație în această iarnă!”, anunța directorul Termoenergetica Claudiu Crețu.

Cu toate acestea, potrivit analizelor realizate de specialiști, românii urmează să plătească, în medie, aproape dublu pentru încălzire sau curent electric, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. ” Cunoaștem faptul că prețul gazului este plafonat prin Ordonanță la 150 lei. ”
    -orice cantitate??????

    Oana Elena autoarea trebuie sa faca numai dushutri reci,
    sa-i iasa caldurile de curca beata din cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE