ACTUALITATEO companie aeriană lansează „zboruri misterioase” pentru a stimula turismul

O companie aeriană lansează „zboruri misterioase” pentru a stimula turismul

Compania aeriană Qantas lansează „zborurile misterioase” într-un efort de a stimula turismul intern în toată Australia, excursii de o zi în care pasagerii nu cunosc destinația la îmbarcare, relatează BBC, conform știripesurse.ro.

Astfel de excursii au fost populare în anii ’90. Companiile aeriene din întreaga lume vin cu strategii inedite pentru a aborda criza indusă de pandemie, Thai Airways anunțând săptămâna aceasta că își va reduce forța de muncă cu 50%.

Qantas a fost una dintre primele companii aeriene care a oferit zboruri „către nicăieri”, care decolează și aterizează pe același aeroport după zboruri la joasă înălțime peste unele repere emblematice australiene.

Zborurile cu destinație surpriză se vor realiza cu unul dintre cele trei avioane Qantas Boeing 737 din Brisbane, Melbourne sau Sydney, cu tarife economice începând de la 737 dolari autralieni sau $577 (S.U.A.)

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...