miercuri, aprilie 17, 2024
EDUCAȚIEO coaliţie mincinoasă, manipulatoare şi ucigaşă. Despre fake news (partea I)

O coaliţie mincinoasă, manipulatoare şi ucigaşă. Despre fake news (partea I)

Cuvintele astea nici măcar nu îi jignesc, căci asta sunt. Coaliția pentru Egalitate de Gen spunea pe pagina lor de Facebook în 07.11.2022:

,,De câteva zile se duce o campanie de discreditare a 𝙈𝙖𝙣𝙪𝙖𝙡𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙥𝙧𝙚𝙙𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙨𝙞 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙜𝙧𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙡𝙖 𝙘𝙡𝙖𝙨𝙖 𝙖 𝙚𝙜𝙖𝙡𝙞𝙩𝙖𝙩𝙞𝙞 𝙙𝙚 𝙜𝙚𝙣, destinat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Manualul a fost lansat de noi în luna septembrie și poate fi descărcat gratuit de pe site-ul proiectului EGALIS (https://bit.ly/3hlCSgC)

Inițiatorii atacurilor sunt Alianța Părinților (organizație conservatoare, religioasă, anti-vaccinare, anti-tehnologie etc. având un discurs agresiv și instigator la ură împotriva minorităților) și un deputat AUR din Iași. (…)” (postarea integrală aici)

În primul rînd, dacă părinții îngrijorați critică dur, cu argumente solide, manualul lor (disponibil aici), aceasta e discreditare? Dacă da, atunci sunt și eu vinovat, căci am semnat scrisoarea deschisă inițiată de Alianța Părinților. (scrisoarea aici) Citiți cele două texte, manualul și scrisoarea, și decideți singuri cine minte și cine are dreptate. Vă avertizez de pe acum în privința mizeriei din manualul cu pricina.

Așadar, prima minciună a Coaliției e campania de discreditare, care nu există, de fapt!
Fac o paranteză. Anterior reacției masive a societății civile încă sănătoase sufletește, manualul era public pe site-ul lor. Dau azi să îl caut și hopa, nu mai e! Dacă intrați pe pagina indicată, trebuie completate niște date ca să poți descărca. De ce și cui/la ce folosesc?! Îl găsiți postat pe blogul meu.

Să numești ,,atacuri” o scrisoare deschisă argumentată dă impresia că sunt în război și ei sunt săracii victime. Manipulare evidentă! Despre Alianța Părinților (AP) aflăm de la Coaliție că sunt conservatori, religioși. Asta e cumva rău? Oare în Alianță o fi doar părinți credincioși? Mă îndoiesc, dar nu am o asemenea statistică. Chiar dacă ar fi așa, e normal, căci majoritatea românilor se declară creștini. Că AP e anti-vaccinare e altă minciună. Studiați orice poziție publică AP pe tema vaccinării (pe site-ul lor sau oriunde altundeva) și veți vedea că Alianța e ÎMPOTRIVA OBLIGATIVITĂȚII vaccinării, nu a vaccinării ca act medical. Evident, ca în orice grup, părerile diferă și sunt sigur că unii părinți sunt pro-vaccin, alții anti, ca mine.

Tot Coaliția spune de AP că sunt anti-tehnologie, a treia minciună, și sunt doar la al doilea paragraf din postare. La fel, studiați poziția AP pe tema tehnologiei și veți vedea că sunt anti-5G, atît! Cît despre asta, la ce spun studiile în domeniu despre 5G și cît de nocivă este această tehnologie, eu le împărtășesc opinia întru totul, dar asta nu ne face să fim anti-tehnologie. Site util: https://stop5gromania.ro/

(Să nu uităm totuși, apropo de tehnologie, de efectul nociv, indiferent de conținutul urmărit, al ecranelor de orice tip asupra sănătății noastre. A se vedea cărțile pe această temă scrise de Virgiliu Gheorghe.)

„având un discurs agresiv și instigator la ură împotriva minorităților” – citiți scrisoarea deschisă și singuri veți vedea că nu e nimic agresiv acolo și nici vorbă de ,,hate speech”, deci minciuna nr. patru.

Nu are nimeni nimic cu minoritățile sexuale (ați citit ceva care discriminează în scrisoare?), problema e ideologia toxică din manualul despre care e vorba.

Tot din postare:
,,Tactica este aceeași ca în cazul Referendumului organizat de Coaliția pentru Familie din 2018: discurs agresiv, dezinformare, intimidare, folosirea argumentului de drepturi (ale copiilor, ale părinților), bombardarea căsuțelor de email, concertarea de intervenții online, hărțuirea instituțiilor și a organizațiilor, dar și a reprezentanților acestora, astfel încât să creeze falsa impresie că tema este în centrul atenției sau reprezentativă pentru populații largi.“

Să demonstreze ei negru pe alb unde e agresivitatea, dezinformarea și intimidarea. Nu e, deci minciuna nr. cinci. Cît despre Referendum, tactica denigrării adversarului sub acuze false și manipularea au funcționat. Dar atenție! A fost folosită nu de CpF (Coaliția pentru Familie), ci de promotorii sodomiei, cei anti-familia naturală! Să ne amintim de clipul Papaya, de articolele din Vice (Asociația mea pentru cei cu Sindrom Down a fost numită una din cele mai sinistre din CpF), de faptul că scapă Dragnea sau alte aberații, de dl Pleșu, Oana Pellea sau alții care nu au înțeles întrebarea. Pe bune? Sau de boicotul partidelor parlamentare la adresa Referendumului. Măcar USR a spus sincer că sunt contra. Alții au spus că sunt pentru, dar au boicotat, de fapt. PSD. PNL.

Cît despre copii, părinți și drepturile lor ca argumente, le las aici ceva din Constituție:
Art. 29, alineat 6:

„Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.” (sursa aici)

Așadar, legea supremă în statul din care fac parte și ei, spune că eu, ca părinte, pot să îmi educ copiii, conform credinței mele, ceea ce exclude orice profesor care, la școală, mi-ar perverti odraslele, abuzînd de poziția sa la catedră și învățîndu-i că nu există doar două sexuri biologice obiective, bărbătesc și femeiesc. Apropo, substantivul are gen masculin și feminin, nu omul. Sexul este femeiesc sau bărbătesc, puteți vedea asta și în certificatul de naștere al fiecăruia. Tot un profesor fan al manualului ideologizat mi-ar încălca drepturile de părinte, spunîndu-i copilului de sutele sau miile de genuri existente (eu le-am pierdut numărul) și că azi poate fi băiat, mîine fată, poimîine trans, peste o lună bisexual, șamd. Sau că homosexualitatea e firească. Nu este! Sau că e înnăscută. Științific vorbind, NU ESTE! Site util: https://www.homosexualitate.ro/ Apropo, e și vindecabilă!

,,bombardarea căsuțelor de email”, deci cetățeni ca noi, că suntem 2, 10 sau 10.000, nu avem voie să facem sesizări la IȘJ-uri, că muncesc prea mult săracii să ne răspundă. Păi sunt plătiți de noi, au obligația să ne răspundă în termenul legal și noi nu am greșit cu nimic că le-am scris, indiferent cît de mulți sau puțini. E absurd ce zice Coaliția aici!
,,concertarea de intervenții online”, nu mi-e clar la ce intervenții se referă, dar ultima dată cînd am verificat, în România nu se abrogase dreptul la liberă exprimare al oricăruia dintre noi.

„hărțuirea instituțiilor și a organizațiilor, dar și a reprezentanților acestora” – aici iar mint. A face sesizări întemeiate către instituții publice e drept, nu e hărțuire. La ce organizații se referă, nu mi-e clar. Încă un lucru, căci acuzația e foarte gravă. AP hărțuiește, nu spune Coaliția pe cine, cum, cînd. Și mai grav, NU ADUCE NICI O PROBĂ în acest sens!

„să creeze falsa impresie că tema este în centrul atenției sau reprezentativă pentru populații largi.“ – nu e nici o falsă impresie, tema e foarte importantă și chiar e reprezentativă. Se vede clar, fie că vorbim de milioanele de români care au votat DA la Referedum în 2018 sau de alte sondaje, românii se opun ideologiei de gen, propagandei LGBTQIA+, homosexualității, la modul general.

Termenul potrivit ar fi sodomie, dar mai puțini oameni sunt familiarizați cu el. Ca părinte, să te opui ca școala să îți îndoctrineze copilul că e normal să fii gay e ceva cît se poate de firesc și de legal.

,,Noi credem că este important ca aceste tactici să fie demascate și ca actorii din spatele lor să fie cunoscuți astfel încât cetățenii să își formeze o privire critică și să fie corect informați.” – mă fac să rîd, ei vor să demaște Adevărul. Actorii sunt cunoscuți, că de aia au semnat public o scrisoare pe care și-au asumat-o.  „cetățenii să își formeze o privire critică și să fie corect informați”, total de acord cu ei, să citească lumea în paralel manualul și scrisoarea și sigur vor fi corect informați cine manipulează și caută să impună ideologia de gen fără vreun fundament științific!

Știința spune clar că există două sexe biologice, atît! Nu ,,n” genuri. Astfel că, genul e o mare minciună gogonată. Iar cînd spun știință, nu mă refer la studii trucate sau oameni de știință care oferă rezultate de studii ideologizate, conform celor crezute de ei și/sau de finanțatorii lor.

,,Manualul este un material suport pentru profesori, pentru a-i sprijini în înțelegerea și abordarea tematicii egalității de gen/ de șanse la clasă la diferite materii, dar în special la orele de dirigenție.” – pînă și Ministerul a recunoscut că nu îl putem numi manual în adevărat înțeles al cuvîntului. Are avize ZERO. Dacă egalitatea de gen ar fi doar despre egalitatea de șanse între femei și bărbați, nimic de obiectat. Nu e însă așa, citiți și vedeți că e ceva putred în Danemarca.

,,În răspunsul dat de Minister este evidențiată utilitatea manualul realizat ca „material-suport elaborat în sprijinul profesorilor și al elevilor” și sunt apreciate eforturile Coaliției pentru Egalitate de Gen de „a promova și integra principiul egalității de șanse între femei și bărbați în toate domeniile vieții publice și private”;” – cine a zis așa de la Minister a citit manualul? Am senzația că nu, căci zice doar de ,,principiul egalității de șanse între femei și bărbați”, nimic despre propaganda homosexuală.

,,la nivelul fiecărei unități școlare va fi desemnat câte un responsabil cu atribuții în domeniul egalității de șanse și de tratament între femei și bărbați care are ca responsabilitate organizarea de activități specifice” – nu zice nimic că acel responsabil ar trebui să le spună copiilor că e normal să fii gay sau lesbiană sau orice alt gen, deci manualul e mai mult toxic decît benefic.

Urmează două paragrafe despre unele lucruri utile din manual. Dacă pui o picătură de ulei în apă, acolo nu mai e apă. Puțin rău cu mult bine egal rău. Nu poți avea în școală ceva dăunător copiilor! Aviz doamnei Ceredeev. A se vedea și printul (pag. 14) din manualul acesteia din 2019, link manual aici. Declarația dînsei despre manualul Coaliției aici, ceea ce a dus la scrisoarea AP de aici.

,,Tematica LGBT+, care a fost și este ținta principală a atacurilor împotriva materialului, este abordată în manual (chiar dacă marginal) și pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor primite din partea cadrelor didactice cu care autoarele au interacționat cu ocazia a diverse formări, evenimente, mese rotunde.” Marginal, chiar așa? Sau aici e miza și o dau cotită?

,,Prezentul atac împotriva manualului se înscrie în valul de încercări de a reduce la tăcere discuțiile publice privind minoritățile sexuale, inclusiv prin proiecte de lege care doreau a interzice abordarea sexului ca fiind distinct de gen și discuțiilor despre identitate de gen în orice instituție de învățământ.” Ce încercări de a reduce la tăcere…? V-a pus cineva pumnul în gură? Ziceți ce vreți, dar nu la urechile copiilor mei! Aici aplică tactica bine cunoscută a lobby-ului LGBT, fac pe victima, ca să îi compătimească societatea, cînd, de fapt, ei sunt agresorii din punct de vedere moral. Atentează la bunele moravuri. Ce sex distinct de gen? Nu există gen, doar bărbați sau femei. Dacă rămînem raționali și obiectivi. Altfel, mîine și eu pot spune că sunt bou și vreau să pasc și să fiu tratat ca atare. Sau că sunt femeie nepurtătoare de vagin.

Și urmează campania cu ,,vedetele” pro-ideologie de gen: DE CE SUSȚIN EGALITATEA DE GEN?

Maria Coman, jurnalistă și psihoterapeut în formare: „Egalitatea de gen ar trebui să fie firească, nu să aibă nevoie de susținere. Din toate motivele de pe lume. Și totuși nu este așa, pentru că e greu să trecem peste obiceiuri create în sute de ani. Îmi doresc ca fiica mea să trăiască într-o lume în care să nu fie tratată diferit, plătită mai prost, privită evaluativ doar pentru că este femeie.” (link aici)

Doar despre egalitatea femeie-bărbat, deși rolul manualului e altul. Nimic despre sodomie. Ca și cum ei fac ceva bun și noi, cei răi, vrem ca bărbatul să nu fie egal femeii. Manipulare!

„Mai ales astăzi, când ea este atacată în numele unor așa zise „tradiții”? Dar cum ar putea fi „tradițională” violența împotriva femeilor și fetelor? Și cum ar putea fi inegalitatea de gen un obiectiv social și politic dezirabil în orice societate, ca să nu mai vorbim despre o societate care se dorește – fără să-i reușească foarte bine – să fie democratică?

Oricine – de orice gen și de orice vârstă – este afectat de inegalitatea de gen.
Inegalitatea de gen are consecințe economice, sociale și politice incomensurabile. Iar combaterea inegalității de gen este nu ține de vreo ideologie și nu este doar o prioritate politică democratică, ci este o datorie civică esențială. Pentru că egalitatea de gen este un drept uman fundamental care trebuie apărat, respectat și promovat. ” – Cristian Pîrvulescu, Decan al Facultății de Științe Politice / SNSPA. (link aici).

Cum genul e de multe feluri și e diferit de sex ar trebui să fie evidentă propaganda homosexuală ce vizează școlile, dar citiți mai sus și iată, totul e roz, e vorba de egalitatea femeie-bărbat, nu-i așa? Nu mă miră deloc că s-a alăturat campaniei Cristian Pîrvulescu. E celebru pentru faptul că îi stă în gît Ortodoxia, care se opune fățiș propagandei LGBT. El consideră că „educația religioasă își dovedește limitele și prezintă riscuri serioase pentru siguranța națională, pentru că sănătatea ține de siguranță națională”. (R3media)

,,Susțin egalitatea de gen pentru că îmi doresc ca fetele și femeile din România să nu mai fie victime ale agresiunilor de orice fel: fizică, sexuală, emoțională, economică. Vreau ca fiica mea, mama mea, prietena mea să se simtă respectate și în siguranță pe stradă, la școală și la serviciu. ” – Ioana Chicet-Macoveiciuc (Printesa urbana), scriitoare. (link aici)

Iar nici o surpriză, Prințesa urbană. Ce frumos zice ea aici! Totul roz, femeia egală cu bărbatul. Din nou, nimic despre normalitatea sodomiei. Avînd o perspectivă necreștină asupra vieții, prințesa e proLGBT, pro-avort. M-ar fi surprins dacă punea punctul pe i.
Avem și o poziție pro-avort a Coaliției, cu o imagine manipulatoare și mai multe minciuni, pe care o voi comenta separat. (link aici) De aceea îi numesc ucigași… de copii.

„Egalitatea de gen asigură o reprezentare corectă și o contribuție echilibrată a femeilor și bărbaților în societate. Egalitatea de gen în politică este extrem de importantă pentru că face posibilă includerea pe agenda publică a subiectelor ce țin atât de universul femeilor cât și al bărbaților.

Lipsa femeilor din politică și din funcții cu putere de decizie conduce la absența dezbaterilor și deciziilor asupra unor subiecte și probleme cu care se confruntă, în general, femeile. Este o pierdere pentru societate.” – Anca Dragu, senatoare USR.

Că e USR, iar nimic nou, că doar ei sunt pe față anti-Biserică, deci proLGBT. Nu degeaba au boicotat Referendumul. Manipularea continuă, iar e vorba doar de egalitatea femeie-bărbat. Dacă ați citit manualul, acum știți mai bine ce hram poartă Coaliția, cele patru doamne și un bărbat de mai sus.

Noi, părinții, ne agităm aiurea în tramvai, că nu se vrea deloc promovarea homosexualității în rîndul unor copii fără discernămînt!

Să luăm aminte nu la cuvintele lor meșteșugite și amăgitoare, ci la faptele lor și mai ales, la conținutul mizerabilului ghid al Coaliției pentru Egalitate de Gen! Ăștia sunt ei, ăsta sunt eu.

PS: Nici nu e nevoie de pledoaria mea, răsfoiți manualul ca să vă îngroziți!
PS2: Ei știu prea bine că o minciună repetată și rostogolită suficient devine adevăr în mentalul colectiv. Oare de aia insistă că manualul nu e despre promovarea genului și a homosexualității ca normale, ci despre egalitatea femeie-bărbat?
Foto: facebook.com/CoalitiapentruEgalitatedeGen/

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. feministele marxiste fac de rîs noțiunea de femeie. se pricep să facă manuale și mizerii ideologice pt copiii altora dar ele umblă cu avortu pe la miting

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE