ACTUALITATEO asistentă medicală din Marea Britanie și-a anunțat public demisia, susținând că...

O asistentă medicală din Marea Britanie și-a anunțat public demisia, susținând că sistemul medical nu este suprasolicitat: În vârful pandemiei, nu aveam ce face pentru că nu existau pacienți

O asistentă medicală din comitatul Cornwall, Anglia, și-a anunțat public demisia din postul pe care-l ocupa la spitalul din localitate, denunțând politica guvernului britanic, care tocmai a anunțat un nou lockdown până pe 2 decembrie, informează Daily Mail.

Shelley Tasker, o asistentă în vârstă de 43 de ani care lucra la Spitalul Treliske din orașul Truro, ce face din rețeaua națională de sănătate (NHS) și-a anunțat demisia public, vorbind la un microfon într-o piață publică.

„Azi, demisionez în mod public. Mi-am iubit jobul, și din păcate, port această uniformă pentru ultima oară”, a spus ea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Pe cât de mult iubeam NHS-ul nostru, trebuie să vă spun că nu mai este NHS-ul nostru. Este condus de guvernul corupt și de oamenii care administrează această companie”, a adăugat.

Fosta asistentă a mai afirmat că în vârful pandemiei nu a avut de muncă, pentru că nu existau pacienți, iar acum bolnavii de gripă sunt înregistrați ca având covid.

„Nu mai avem îngrijire medicală, nu mai vedem dentiști. Pot să vă spun că atunci când am lucrat în perioada de vârf a pandemiei, nu am avut ce face timp de trei săptămâni pentru că nu au existat pacienți. Avem un pavilion special pentru covid. Niciun un pavilion nu era depășit de numărul de pacienți cu covid și nici acum nu este”, a spus ea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media..

Shelley Tasker susține că pacienții care mor de gripă sau de covid sunt înregistrați la fel pe certificatele de deces. „Pot să vă spun că vineri la spitalul Treliske erau doar trei oameni cu covid. Niciun deces în plus, trei și asta pentru spitalele Treliske, West Cornwall și Hayle”.

„Numărul total al deceselor de la aceste trei spitale în șapte luni este 76, adică cam 10 oameni pe lună și pentru asta am intrat în lockdown”, a continuat ea în aplauzele celor prezenți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Cifrele oficiale precizează că 67 de oameni au murit de Covid 19 la spitalul Treliske între Martie și Septembrie și datele oficiale par să confirme punctul de vedere al fostei asistente – au fost doar patru pacienți cu covid la spitalele din rețeaua din Cornwall pe 29 octombrie, scrie Daily Mail.

În ceea ce privește cifrele oferite de Guvern pentru a justifica carantina, Shelley Tasker afimă că „Totul e o minciună. Am închis tot Cornwall-ul pentru că sunt trei oameni în spital”.

„Nici măcar nu au murit – dar se presupune că au covid. Dar câți oameni urmează să moară din cauza acestei măsuri?”, a întrebat ea.

„E o agendă masivă care se pune în practică și oamenii trebuie să realizeze asta”, a tunat ea. Fosta asistentă a declarat că motivul pentru care a făcut totul public este acela că oamenii trebuie să știe, „pentru că lumea nu mai poate continua în acest fel”.

Un purtător de cuvânt al NHS Cornwall a reacționat afirmând că afirmațiile asistentei sunt minciuni.

„Suntem în mijlocul unei pandemii ce apare o dată în viață și nu este acceptabil pentru ca cineva să împrăștie minciuni care ar putea cauza probleme de sănătate oamenilor, cu atât mai mult din partea cuiva aflat într-o poziție respectabilă”, a afirmat persoana în cauză pentru Daily Mail.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...