luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEO actriță celebră atrage atenția că societatea se duce către acceptarea PEDOFILIEI:...

O actriță celebră atrage atenția că societatea se duce către acceptarea PEDOFILIEI: Dacă trăia azi, Caligula era lăudat. Protejați-vă copiii!

Actrița Kirstie Alley a lansat vineri un avertisment grav, menționând că copiii sunt expuși la „tot ce este pervers pe orice fel de ecran” și a avertizat că Hollywood-ul condiționează societatea să fie atât de „deschisă la minte”, încât în ​​curând va „susține” pedofilia înseamnă doar „iubirea de copii”

„Mă uitam la televizor … și cred că am mers prea departe. Îmi pare rău pentru copiii noștri. Expunerea lor la tot ceea ce este pervers pe orice fel de ecran este uimitoare. Și și mai tragic, se face ca și cum ar fi „normal”, a scris pe Twitter vedeta din serialul „Cheers”.

„Nicio altă generație nu a avut un acces atât de ușor la ce este sub buricul omului. Așa de MULTE ecrane și bombardamente cronice de imagini și concepte. Societatea noastră actuală l-ar fi lăudat pe Caligula. Protejați-vă copiii”, a continuat ea în seria de tweet-uri către cei 1,5 milioane de urmăritori de pe Twitter, mărturisind că are „sufletul greu” despre ceea ce ea a descris drept „rahatul care este înghesuit pe gâtul copiilor noștri ”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Un „cod moral” nu este demodat. Morala este pur și simplu o orientare pentru o mai bună supraviețuire. „Educația” sexuală explicită și idealurile „selecte” care le sunt forțate copiilor NU reprezintă o supraviețuire mai bună”, a declarat actrița, cunoscută pentru susținerea lui Donald Trump înainte de a avertiza că societatea este pe cale de a accepta pedofilia.

„Oamenii devin atât de „deschiși la minte” încât, mai încolo, vor susține că pedofilia [sic] reprezintă doar oameni care „iubesc copiii”. Credeți că glumesc. Nu-i adevărat. Este direcția în care se îndreaptă această nebunie. Îmi poți spune tot ce vrei, dar aici ne vom duce dacă nu ne schimbăm ”, a avertizat Alley.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

O parte dintre participanții la discuție au criticat-o pentru afirmațiile sale, dar actrița câștigătoare a premiului Emmy a răspuns că i se manipulează vorbele, pentru a se duce discuția către adulți.

„Generația mea a avut parte de zero discuții sexuale publice și zero educație sexuală. În clasa „educație sanitară” am învățat despre „menstruație” .. un fel de. Dar pot spune sincer că sexul a venit destul de natural atunci când a apărut ocazia”, a continuat ea, adăugând mai târziu,” Îmi place felul în care mi se răsucesc temerile cu privire la viitorul COPILULUI la a avea ceva împotriva ADULȚILOR de a-și alege partenerii lor. Amuzant cum toate drumurile duc la asta. Puțin îmi pasă cu cine se iubesc adulții. Tema mea de astăzi a fost expunerea copiilor la lucruri întunecate.”

Afirmațiile vedetei americane vin în contextul în care au apărut numeroase semne că se dorește sexualizarea copiilor.  Recent, compania Disney a anunțat un mega eveniment dedicat LGBTQ, prezentat copiilor de către un travestit.

Un cunoscut desen animat din SUA a prezentat un episod care conținea animale transgender și bisexuale. Desenul a fost de-asemenea prezentat de un travestit.

Acum câteva zile, în Washington Post a apărut un editorial scris de o femeie care argumenta că perversitatea are locul său în paradele gay și că ar trebui să fie văzută de către copiii săi. Articolul i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva Washington Post promovează pedofilia.

În ultimii ani, numărul cazurilor de pedofilie a explodat, fiind descoperite numeroase rețele internaționale de pedofili.

În 2018, regizorul american James Gunn a fost prezent la o petrecere cu teme pedofile, scria presa americană. Gunn a fost surprins și postând nenumărate „glume” despre violarea copiilor pe contul să de Twitter. După ce a fost concediat de Disney, la protestele colegilor săi, a fost readus în companie.

În 2016, televiziunea de stat din Canada a finanțat și difuzat un documentar care-și propunea să „exploreze cele mai importante fapte și preconcepții despre pedofilie”.

În 2013, asociația pentru promovarea homosexualității, Accept, a invitat la București un cunoscut promotor al pedofiliei. După protestele societății civile, conferința profesorului Gert Hekma de la Universitatea București a fost anulată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE