luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATENumărul ucrainenilor care s-au angajat în România după declanşarea războiului a atins...

Numărul ucrainenilor care s-au angajat în România după declanşarea războiului a atins un nou record

Marius Budăi, ministrul Muncii, a declarat că numărul ucrainenilor care s-au angajat în România după declanșarea războiului a atins un nou record, informează Agerpres.

Potrivit acestuia, la nivel naţional au fost încheiate 6.810 contracte de muncă pentru cetăţeni ucraineni, cel mai mare nivel din 24 februarie 2022 până în prezent.

„În această dimineaţă (n.r.- miercuri dimineaţă) sunt înregistrate 7.972 contracte active ale cetăţenilor ucraineni, dintre care 6.810 sunt contracte care au data de început a activităţii de când a început conflictul. Deci, numărul de contracte care au data de început 24 februarie 2022 sau mai recentă a crescut cu 12 faţă de ziua de ieri ”, a afirmat Budăi.

Din cei 6.810 ucraineni angajaţi în România, după declanşarea războiului, cei mai mulţi, 1.452, lucrează în industria prelucrătoare, iar 1.181 în construcţii. Alţi 737 sunt angajaţi în domeniul comerţului.

Din punct de vedere al zonelor în care au ales să lucreze, cei mai mulţi – 2.770, şi-au găsit de muncă în Bucureşti, iar 418 în judeţul Timiş.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

 1. “sursa externa”
  STRAMUTARE SI COLONIZARE
  cu “elite” !
  spre deosebire de restu, de coloratii Planetei.

  18 aprilie 2022 – Poșta Română este, începând de astăzi, noul loc de muncă pentru o ucraineancă din Kiev, refugiată de război în România încă de …-fosta shefa in Loteria ukraineeana!

  spre deosebire:

  Pilotul Su-27 ucrainean s-a rătăcit în România și va fi trimis acasă
  umbrela-strategica.ro › pilotul-su-27-ucrainean-s-a-ratacit-in-romania-si-va…
  25 feb. 2022 · Pilotul avionului Su- 27 ucrainean, care a fost interceptat de F-16 române, ”s-a rătăcit” și ”nici nu mai avea unde să aterizeze înapoi, …

  1. in PRIMA ZI ai “operatiunii speciale”,
  2.ala mai mult ca probabil ESTE/ERA DEZERTOR ETNIC ROMAN:
  acum este fie mort fie castrat in stil hohol.

  Dîncu, despre avionul ucrainean interceptat: A fost un accident, pentru că din start am văzut că avionul era rătăcit/ Acest tânăr pilot se rătăcise, …

  -Dîncu demisionarul STIE:
  are sange de roman pe maini!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate