luni, octombrie 2, 2023
ȘTIRINu uitați să dați căldura mai încet ca să nu poluați |...

Nu uitați să dați căldura mai încet ca să nu poluați | Familia actorului Kevin Costner aducea TONE de zăpadă artificială în California și „închiria” toate animalele posibile pentru Crăciun

Fosta soție a marelui actor american Kevin Costner a explicat, în instanță, cum arată stilul de viață cu care a obișnuit-o fostul soț, încercând să convingă judecătorul să-i aprobe cererea de mărire a pensiei alimentare.

Printre altele, ea a povestit că de Crăciun, ea și Costner aduceau 40 de tone de zăpadă artificială pentru a fi adusă pe proprietatea lor, din California, pentru a sărbători „cum se cuvine”.

Evident, în California ninge foarte rar.

De asemenea, Christine Baumgartner a povestit că familia Costner „închiria toate animalele din grajdul din Bethleem” pentru a fi călărite de cei trei copii ai cuplului.

În același registru, familia Costner „crea” păduri întregi de conifere pe proprietate, pentru a putea simula un parc de distracții natural.

Aceste dezvăluiri vin în contextul în care americanilor obișnuiți li se cer sacrificii – precum consumul mai mic de energie electrică și termică – pentru a „salva planeta” de emisiile de CO2.

Recent, în Marea Britanie, Comitetul înființat de Parlament pentru a studia schimbările climatice, a transmis Guvernului să „recomande” cetățenilor să închidă căldura în serile de iarnă, pentru a face economie de emisii de CO2.

Cartea Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner explică în detaliu la ce se referă „schimbările climatice”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

 1. Respect pentru Kevin Costner. E un actor si om de moda veche, normal la cap. A facut filme de mare valoare, fara propaganda corecta politic. Mai exista oameni normali la cap in SUA care inteleg farmecul sarbatorilor traditionale.

 2. “Aceste dezvăluiri vin în contextul în care americanilor obișnuiți li se cer sacrificii ”
  -ne-ar interesa DOAR DACA kevin costner ar fi indemnat publicul sa reduca “emisiile”,
  in rest nu a facut altceva decat sa se distantzeze social(!)
  ceea ce e perfect normal.

  reamintim de indemnul actorului Robert de niro, ” put the fucking mask ”
  -o pozitie imorala pana in maduva,
  toata cariera sa si-a fondat-o pe mecla de instalator sodomizator de femei casnice,
  cariera continuata PRIN machiajul digital din “the irishman”
  in care nishte babalâci trebuiau sa para de 35-40 de ani,
  cu rezultatul comentat de CTP: ” arata ca niste cadavre galvanizate! “

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate