vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATENovak Djokovici reiterează că nu se va vaccina, chiar dacă asta înseamnă...

Novak Djokovici reiterează că nu se va vaccina, chiar dacă asta înseamnă să nu participe la US Open

Tenismanul sârb, Novak Djokovici, a reiterat faptul că nu se vaccina împotriva Covid-19, chiar dacă asta înseamnă să nu participe la US Open, al patrulea turneu de Mare Șlem al anului, informează Eurosport.

În acest moment, politica Guvernului Joe Biden prevede că în SUA pot intra numai cetățeni vaccinați împotriva C-19.

„În acest moment, nu am voie să intru în SUA în aceste circumstanțe. Sunt conștient de asta și este pentru mine o motivație suplimentară pentru a face bine aici (la Wimbledon- n.r.) și sper să am un turneu bun, ca și în precedentele trei ediții. Apoi va trebui să aștept și să văd. Mi-aș dori să merg în State, dar după cum știți, nu este posibil. Nu este prea mult ceea ce pot face.Depinde de Guvernul SUA să decidă dacă permit persoanelor nevaccinate să intre în țară”, a zis el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Presat de mass-media să spună că ar putea face ceva, respectiv să se vaccineze, pentru a intra în SUA, Djokovici a zis că nu se va întâmpla. Întrebat dacă discuția despre vaccinare este închisă, sârbul a răspuns: „Da”.

Reamintim că Djokovici nu a putut participa nici la Australian Open, după ce a fost deportat din Australia, pe motiv că statutul său de nevaccinat i-ar putea influența pe cetățeni să nu se vaccineze.

Inițial, două comisii medicale australiene îi oferiseră o scutire medicală, pe motivul că fusese infectat cu C-19 înainte de turneu.

În ultimul an și jumătate au fost numeroase cazuri de sportivi care au căzut pe teren (inclusiv în tenis), au leșinat, iar unii au murit subit.

Jurnalistul Traian Ungureanu (TRU) despre cazul Djokovici: Data viitoare nu va mai un tenismen. Va fi ziarist sau un muzician care intră în offside față de linia guvernului

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE