miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATENovak Djokovici a oferit un răspuns, după ce rușii i-au cerut să...

Novak Djokovici a oferit un răspuns, după ce rușii i-au cerut să boicoteze Wimbledonul: Este un act foarte agresiv și nu voi face asta

Mari jucători de tenis au criticat recent decizia organizatorilor turneului de Wimbledon, între care se numără și Novak Djokovici, Rafael Nadal și Andy Murray, de a interzice participarea jucătorilor din Rusia și Belarus la Marele Șlem englez. După acest lucru, oficialii ruși l-au îndemnat pe Djokovici să boicoteze turneul de la Wimbledon, arată HotNews.

După câștigarea turneului de la Roma, liderul mondial le-a răspuns oficialilor ruși care l-au îndemnat să boicoteze competiția de la All England Club, refuzând vehement un astfel de gest.

„Boicotarea Wimbledon este un act foarte agresiv și nu voi face asta. Există mai multe soluții care sunt mai bune decât asta și cred că ne putem concentra pe asta. După ce am vorbit cu jucătorii implicați în negocierile cu Wimbledon, se pare că nu există prea mult loc de schimbare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Încerc să respect părerea fiecăruia în viață, chiar și pentru a vorbit de culoarea unei mingi de tenis – nu o sută de oameni vor spune că este galbenă, vor fi unii care vor spune că este verde. Dacă cineva îmi spune că este verde, nu mă voi certa cu acea persoană.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În calitate de copil al războiului, pot spune că oamenii obișnuiți suferă întotdeauna. Am avut o mulțime de războaie în Balcani, știu despre ce vorbesc. Nu pot susține decizia Wimbledon, pentru că sportivii nu sunt de vină. Când politica intervine în sport, de obicei nu iese bine”, a declarat sportivul sârb.

Când a luat apărarea sportivilor ruși și bieloruși, acesta a amintit că și el este un „copil al războiului”. Novak Djokovici era un copil pe vremea când Serbia era bombardată de NATO, iar din cauza bombelor se antrena prin subsoluri. El a povestit despre experiența traumatizantă a războiului și cum familia sa era nevoită să se ascundă în fiecare noapte.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Voi condamna întotdeauna războiul, nu voi susține niciodată războiul fiind eu însumi un copil al războiului. Știu câte traume emoționale lasă. În Serbia știm cu toții ce s-a întâmplat în 1999. În Balcani am avut multe războaie în istoria recentă.

Cu toate acestea, nu pot susține decizia de la Wimbledon, cred că este o nebunie. Când politica interferează cu sportul, rezultatul nu este bun”, a declarat Djokovici reporterilor la Serbia Open, un eveniment ATP 250 din Belgrad.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE