miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATENovak Djokovici spune că nu-i va părea rău dacă nu va fi...

Novak Djokovici spune că nu-i va părea rău dacă nu va fi primit la US Open: Nu este sfârșitul lumii! Politica nu mă interesează, iar eu am părerile mele

Sârbul Novak Djokovici, recentul câștigător de la Wimbledon, a declarat joi, la inaugurarea unui complex de tenis în Bosnia, că „nu este sfârșitul lumii” dacă nu va juca la ediția din acest an de la US Open, informează RMC Sport.

Djokovici a vorbit despre viitorul său pe termen scurt. Nevaccinat și neautorizat deocamdată să joace la US Open (29 august – 11 septembrie), sârbul relativizează o posibilă absență la New York.

Nevaccinat, sârbul nu este autorizat să intre pe teritoriul SUA conform regulilor anti-Covid în vigoare în această țară, el riscând astfel să fie exclus de la acest turneu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Sunt tenisman profesionist și vreau să mă aflu oriunde pot juca. Politica nu mă interesează. Am părerile mele, iar ceea ce vreau este ca fiecare să aibă libertatea să aleagă ce este mai bine pentru el. Mi-aș dori ca, cel puțin, decizia mea să fie respectată. Dacă sunt autorizat, voi fi la New York. Dacă nu, nu este sfârșitul lumii“, a afirmat cel care are 21 de turnee de Mare Şlem câștigate.

Nu ar fi prima oară când “Nole” este privat de un turneu de Mare Şlem deoarece nu este vaccinat împotriva Covid. La începutul anului, el a fost nevoit să părăsească Australia și nu a putut participa la turneul de Grand Slam de la Melbourne.

„Telenovela asta n-a fost, evident, ceva plăcut. Mulți încă mai cred că am forțat ca să intru în Australia fără autorizație, dar nu este adevărat și am demonstrat-o în instanță. Nu mă voi duce niciodată într-o țară care nu mă vrea și care nu mi-a dat permisiunea. Și sper să mă pot întoarce acolo în ianuarie. Îmi place Australia și vreau să revin acolo. Iar acolo am avut cele mai bune rezultate în turneele de Mare Şlem. Sper că voi fi prezent“, a spus sârbul, conform Agerpres.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Totusi, coloana vertebrala ii e un pic stramba. Deh, banul! In locul lui nu mai calcam vreodata in Australia si faceam tot posibilul sa lovesc in imaginea Australiei, avand in vedere ce circ au facut cu el in plandemie, cu atat mai mult cu cat i-a mai si ajutat cu niste bani cand au fost incendiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate