joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATENoua Zeelandă: Premierul Jacinda Ardern, unul dintre cele mai dictatoriali lideri din...

Noua Zeelandă: Premierul Jacinda Ardern, unul dintre cele mai dictatoriali lideri din ultimii ani, a demisionat din funcție. Anul trecut a instituit o taxă pe flatulența vacilor

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a anunțat că demisionează din funcție, invocând faptul că „nu mai are resurse”, informează Libertatea, citând CNN și Reuters.

Ea a făcut anunțul la reuniunea anuală a socialiștilor, unde Ardern a spus că „nu mai are suficient (combustibil) în rezervor” pentru a-şi face treaba, prin urmare, nu va candida pentru realegere. Alegerile sunt prevăzute mai târziu în cursul acestui an, iar Jacinda Ardern şi-a declarat convingerea că partidul său va face o figură bună şi fără ea, informează News.ro.

„Este timpul. Plec, deoarece odată cu un rol atât de privilegiat vine şi responsabilitatea. Responsabilitatea de a şti când eşti persoana potrivită pentru a conduce şi, de asemenea, când nu eşti. Ştiu ce presupune această funcţie. Şi ştiu că nu mai am suficient în rezervor pentru a o face aşa cum trebuie. Este atât de simplu”, a spus ea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mandatul ei de prim-ministru se va încheia cel târziu la 7 februarie.

Jacinda Ardern era lider al Partidului Laburist şi premier al Noii Zeelande din 2017.

Arderne a fost adepta unor măsuri dictatoriale în timpul pandemiei, inclusiv o dispoziție prin care forțele de ordine primeau dreptul de a intra în casele oamenilor fără mandat pentru a impune carantina.

Ardern a instituit certificatul de vaccinare în noiembrie 2021 și obligativitatea vaccinării pentru anumite locuri de muncă.

Nu surprinzător, publicația The Guardian scrie că datorită acestor măsuri „și-a câştigat simpatia publicului”.

Nu e de mirare că a fost o favorită a presei corporatiste, de vreme ce Ardern a susținut fanatic că există o „criză climatică”. Ea chiar a cerut, de la tribuna ONU, un sistem de cenzurare a scepticilor în ceea ce privește „schimbările climatice”.

Pentru a combate „criza climatică”, Ardern a instituit o taxă pe „flatulența vacilor”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Probabil ca este “extrasa”! Urmeaza altul la executat comenzi! Oricum sarise calul si probabil trebuia un facelift la comanda! Un gunoi globalist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE