ACTUALITATENoua tulpină de coronavirus din Marea Britanie a fost confirmată și în...

Noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie a fost confirmată și în România. Pacienta are simptome ușoare și nu este internată în spital

Noua tulpină de coronavirus, provenită din Marea Britanie, a fost confirmată oficial și în România, anunță Digi24.

Noua tulpină din Marea Britanie a fost confirmată la o pacientă din Giurgiu, care a ajuns, duminică, la camera de gardă a Institutului Matei Balș. Au fost recoltate probe care au fost analizate, iar astăzi a fost confirmată infectarea cu această tulpină.

Potrivit sursei citate, pacienta are simptome ușoare și nu este internată în spital.

Acum se face o anchetă epidemiologică, pentru că femeia nu a fost în străinătate și nu a călătorit în Marea Britanie. DSP încearcă să afle cu cine a intrat în contact femeia și de la cine s-ar fi putut infecta.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate