ACTUALITATENoua tulpină de coronavirus din Marea Britanie a fost confirmată și în...

Noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie a fost confirmată și în România. Pacienta are simptome ușoare și nu este internată în spital

Noua tulpină de coronavirus, provenită din Marea Britanie, a fost confirmată oficial și în România, anunță Digi24.

Noua tulpină din Marea Britanie a fost confirmată la o pacientă din Giurgiu, care a ajuns, duminică, la camera de gardă a Institutului Matei Balș. Au fost recoltate probe care au fost analizate, iar astăzi a fost confirmată infectarea cu această tulpină.

Potrivit sursei citate, pacienta are simptome ușoare și nu este internată în spital.

Acum se face o anchetă epidemiologică, pentru că femeia nu a fost în străinătate și nu a călătorit în Marea Britanie. DSP încearcă să afle cu cine a intrat în contact femeia și de la cine s-ar fi putut infecta.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT