ACTUALITATENoua structură de conducere a AUR? Președinte, președinte Consiliu Național, prim-vicepreședinte și...

Noua structură de conducere a AUR? Președinte, președinte Consiliu Național, prim-vicepreședinte și președinte Senat

Pe 27 martie, la București are loc Congresul Extraordinar al AUR, unde partidul își va alege noua conducere.

Conform unor surse contactate de Hotnews, partidul AUR va avea o nouă formulă prin care se va conduce.

Astfel, în loc de doi co-președinți, ca până acum, AUR va avea un președinte, un prim-vicepreședinte, un președinte al Consiliului Național și un președinte al Senatului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Conform Hotnews, senatorul Claudiu Tîrziu va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Național, Marius Lulea pentru funcția de prim-vicepreședinte iar Sorin Lavric -președinte al Senatului.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Congresul va fi organizat la Parlament pe 27 martie și sunt așteptați să participe 800 de delegați.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate