ACTUALITATENorvegia: Creşte numărul deceselor în rândul persoanelor vaccinate. Încă șase bătrâni au...

Norvegia: Creşte numărul deceselor în rândul persoanelor vaccinate. Încă șase bătrâni au murit la scurt timp după vaccinare

Numărul deceselor înregistrate în rândul persoanelor vaccinate anti-covid în Norvegia a crescut, autoritățile anunțând că încă șase bătrâni au murit la scurt timp după vaccinare, informează Bloomberg.

Statistica deceselor înregistrate după vaccinare ajunge la 29, potrivit sursei citate.

După cum a relatat R3Media, Autoritățile norvegiene sunt în alertă, de vineri, după ce 23 de oameni au murit la scurt timp după vaccinarea anti-covid, iar o partea din autopsii au confirmat conexiuni între efectele secundare şi cauza decesului.

Oficialii norvegieni au transmis vineri că în întreaga ţara 23 de oameni au murit la scurt timp după primirea primei doze de vaccin anti-covid. Din aceste decese, la 13 cadavre autopsiile au relavat conexiuni între efectele secundare şi cauza morţii.

Mai exact, efectele secundare au cauzat reacţii severe la pacienţii foarte în vârstă, sau bătrâni cu boli incurabile, notează sursa citată.

„Pentru cei cu o sănătate fragilă, chiar şi cele mai mici efecte secundare cauzate de vaccin pot avea consecinţe extrem de grave. Pentru cei care au o speranţă de viaţă scurtă, beneficiile vaccinului pot fi minime sau chiar irelevante”, au precizat reprezentanţii Institului de Sănătate Publică din Norvegia.

 

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate