OPINIINormalitatea încalcă regulile comunității

Normalitatea încalcă regulile comunității

Acum 24 de ore siteul RFI (Radio France International) a publicat articolul „România pe locul 38 din 49 la respectarea drepturilor LGBTI (raport ILGA-Europe)”.

Articolul este o propagandă grosieră, din aia ca-n Scânteia anilor 50. Ceea ce zice ILGA (International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association) este luat ca literă de lege de către RFI.

Nu doar atât, ideile extremiste ale acestei organizații radicale sunt perpetuate și cu opinii ale lobby-ului pro homosexualitate local.

Nici măcar o opinie sau un punct de vedere din partea organizațiilor conservatoare locale nu este menționat în articol.

În consecință, pe pagina de facebook a RFI, am publicat următorul comentariu:

„Aceasta știre trebuie citita așa: suntem in primele 10 tari ale Europei in ceea ce privește normalitatea. Bravo români!”.

Acest comentariu, care doar în câteva ore devenise cel mai popular de la postare, a fost șters de facebook, pentru că „Your comment goes against our Community Standards”.

Mai pe românește, Facebook își asumă fără rest punctele de vedere ale activiștilor homosexualității, nu poate exista niciun punct de vedere opus.

Cel mai probabil, comentariul meu a fost raportat de cineva, poate chiar de moderatorii de la RFI, deranjați că devenise foarte popular. De altfel, majoritatea comentariilor au fost critice cu „știrea”.

După cum vedeți, comentariul meu nu conține injurii sau expresii discriminatorii, am zis doar că România e o țară normală, încă.  Dar normalitatea nu mai este un standard pentru „comunitatea” facebook. A lor.

Slavă Domnului că normalitatea încă face parte din comunitatea noastră.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

10 COMENTARII

 1. Nu mai folosiţi fb. Fb există prin utilizatorii săi. Dacă ei, utilizatorii, renunţă să mai suporte mofturile şi manipulările şi părăsesc fb, acesta va înceta să existe.

   • Nu am feisbuc, tuităr, instagram, oaţap. Şi este aşa de bine. Sub pretextul unor facilităţi discutabile aceste reţele de socializare (mai corect sociopatizare) acaparează inutil timpul utilizatorului şi culeg informaţii. Informaţiile oricum ne sunt colectate la fiecare apel telefonic, SMS, e-mail sau la utilizarea oricărui browser, măcar să mai reducem volumul de date personale pe care le disipăm către nu ştim cine. Şi dacă rămân numai progresiştii pe fb ? Vor fi fericiţi în matrix-ul lor.

     • Cauzele sunt multiple. Cel puţin una din ele este dezagregarea familiei. Deja sunt multe familii în care comunicarea între membrii ei a fost înlocuită de grupul de fb al fiecăruia. Chiar dacă sunt toţi acasă comunicarea este aproape inexistentă, fiecare e lipit de smartphone-ul lui.

     • Nici eu nu folosesc fb dar consider logica folosirii lui corectă. Daca ar rămâne numai progresiștii, ar fi bine. Dar ar rămâne și o cohortă de

 2. Am copiat mesajul și l-am postat la materialul lor de pe Facebook. Nu o să fie la fel de popular, dar o să fie în continuare acolo.

 3. (continuare) de naivi, că altfel nu pot sa le zic, care și-ar lua bruma de informații doar de la acești nesănătoși progresiști. De aceea se și șterg,sau se blochează conturile normale. Părăsirea fb-ului acum de către oameni normali la cap e tot ce și-ar dori mai mult stânga mondială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...