ACTUALITATENoi restricții în Italia. Circulația interzisă noaptea, cursuri online pentru licee și...

Noi restricții în Italia. Circulația interzisă noaptea, cursuri online pentru licee și mall-uri închise în week-end

Guvernul italian va interzice circulația în timpul nopții și va închide liceele, cursurile urmând să se desfășoare online, a anunțat, luni, premierul Italiei, Giuseppe Conte, informează dpa, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, alte măsuri impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului vizează închiderea muzeelor și închiderea mallurilor în weekend.

Totodată, numărul pasagerilor din mijloacele de transport în comun va fi redus şi mai mult, iar deplasările între regiuni cu multe cazuri va fi restricţionat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Premierul Conte nu a precizat orele între care va fi interzisă părăsirea locuinţei, dar înaintea discursului din parlament, Francesca Puglisi, secretar de stat în ministerul muncii. a declarat pentru canalul de ştiri SkyTH24 că interdicţia va începe de la orele 21:00.

Sâmbătă, în Italia s-au raportat peste 31.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus în 24 de ore şi aproape 300 de decese, la o populaţie de circa 60 de milioane.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate