sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATENicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară

Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a devenit tătic pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de edilul Bucureștilor prin intermediul paginii sale de facebook.

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru. Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare”, anunță pe Facebook Nicușor Dan, proaspăt tată la 52 de ani.

„Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs. Sănătate tuturor”, încheie Dan.

Nicușor Dan și Mirabela mai au o fetiță, pe Aheea, în vârstă de 6 ani, născută în mai 2016, în timpul campaniei electorale de la alegerile locale.

Nicușor Dan este un familist convins, iar apariția unui copil în viața sa la această vârstă merită salutată, având în vedere scuzele puerile invocate de mulți tineri pentru a nu da naștere pruncilor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE