ACTUALITATENicolae Voiculeț, despre ignorarea de către autorități a lui Tudor Vladimirescu: Poate...

Nicolae Voiculeț, despre ignorarea de către autorități a lui Tudor Vladimirescu: Poate că acest sistem care are altă agendă și implementează protocoale de import, nu dorește să evoce amintirea marilor valori culturale, a eroilor și a evenimentelor istorice majore naționale

Pe 18 ianuarie 2021 s-au împlinit două secole de la startul Revoluției lui Tudor Vladimirescu. Din păcate, autoritățile statului nu au marcat în niciun fel acest eveniment esențial din istoria României.

Artistul Nicolae Voiculeț crede că motivul pentru care autoritățile au uitat de bicentenarul Revoluției lui Tudor Vladimirescu este pentru că au „altă agendă și implementează protocoale de import”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

El consideră că „avem nevoie de un Tudor Vladimirescu, dar și de unitatea noastră a tuturor, pentru a păstra suveranitatea țării, a credinței în Dumnezeu și a libertății neamului nostru românesc!”.

„Din păcate însă, ca și la Centenarul Marii Uniri sau recent, la Ziua Culturii Naționale, observ că autoritățile statului au făcut în așa fel încât să nu cinstească cum se cuvine evenimentele istorice naționale ale poporului român.

Poate că acest sistem care are altă agendă și implementează protocoale de import, nu dorește să evoce amintirea marilor valori culturale, a eroilor și a evenimentelor istorice majore naționale, care constituie prilejul de a ridica moralul națiunii.
Nu au niciun interes de a-i face pe oameni să înțeleagă că doar prin luptă și demnitate, acest neam a dăinuit.

Istoria se repetă, iar acum după 200 de ani de la revoluția lui Tudor, va trebui să luptăm din nou pentru libertatea noastră.

De câteva zile în orașe importante ale Europei oameni nemulțumiți de sistemele dictatoriale au început să iasă în stradă manifestând pentru redobândirea drepturilor.

Mai mult ca oricând, astăzi avem nevoie de un Tudor Vladimirescu, dar și de unitatea noastră a tuturor, pentru a păstra suveranitatea țării, a credinței în Dumnezeu și a libertății neamului nostru românesc!”, a spus Nicolae Voiculeț.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate