luni, mai 20, 2024
ACTUALITATENicolae Voiculeț acuză că Guvernul Cîțu nu a vrut să finanțeze „Ziua...

Nicolae Voiculeț acuză că Guvernul Cîțu nu a vrut să finanțeze „Ziua Imnului la Crucea Eroilor”: Aveți demnitatea și onoarea să nu mai fiți atât de ipocriți, lăsând impresia că sunteți și voi români

Artistul Nicolae Voiculeț îi transmite un mesaj premierului Cîțu în care îi reproșează faptul că nu a susținut finanțarea de către Guvernul României a evenimentului de celebrare a Zilei Naționale a Imnului României. Acesta ar urma să aibă loc la Crucea Eroilor din masivul Bucegi.

„Domnule prim-ministru Cîțu Florin Vasile, am fost înștiințat că ați dat ordin să nu mi se aprobe solicitarea de finanțare pe care am depus-o la Guvernul dumneavoastră pentru evenimentul de celebrare a Zilei Naționale a Imnului României pe care îl organizez la Crucea Eroilor din munții Bucegi, “Ziua Imnului la Crucea Eroilor”.

Cum nu v-a interesat acum o lună să cinstiți în vreun fel Ziua Tricolorului celebrată pe 26 iunie, nu vă interesează nici însemnătatea Imnului României, care acum răsună la Olimpiada de la Tokyo.., dar în schimb vă place să țineți discursuri elogiative de Ziua Franței sau prin alte ambasade.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu toate piedicile și discriminarea politică pe care o arătați împotriva mea și a celor care susținem identitatea și valorile naționale, eu tot voi intona “Deșteaptă-te române”, pe 29 iulie. Nici dumneata și nici oricine altcineva nu mă va putea opri, în ciuda nealocării fondurilor necesare pentru a susține acest eveniment..!

Ăștia sunteți voi și noi știm… cine sunteți!

Ați demonstrat-o de atâtea ori că nu dați doi bani pe însemnele și identitatea României. Atât dumneata cât și șeful dumitale sunteți niște indivizi care ați jignit și îndatorat o Țară întreagă, transformând românii în sclavi legali ai Europei.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Banii guvernului dumitale, care de fapt sunt banii României și ai poporului român, știm că îi folosești abuziv pentru campania electorală internă a partidului vostru aflat la guvernare.

Vreau doar pe 29 iulie să nu ai tupeul să încerci vreun gest cu mâna la inimă, cum face șeful tău, încercând să faci pe patriotul, când eu și mulți alți români vom intona imnul României, “Deșteaptă-te române”. Aveți demnitatea și onoarea să nu mai fiți atât de ipocriți, lăsând impresia că sunteți și voi români..!

Toți românii știu acum că voi sunteți “conducătorii” noștri, iar noi “teroriștii” voștri.

PS Sunt convins că nici dumneata și nici șefu’ dumitale nu cunoașteți toate strofele Imnului de Stat al României.“, a transmis naistul.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În trecut, Nicolae Voiculeț i-a mai taxat pe guvernanți după ce aceștia au uitat de bicentenarul Revoluției lui Tudor Vladimirescu.

Acesta a spus că „avem nevoie de un Tudor Vladimirescu, dar și de unitatea noastră a tuturor, pentru a păstra suveranitatea țării, a credinței în Dumnezeu și a libertății neamului nostru românesc!”.

„Din păcate însă, ca și la Centenarul Marii Uniri sau recent, la Ziua Culturii Naționale, observ că autoritățile statului au făcut în așa fel încât să nu cinstească cum se cuvine evenimentele istorice naționale ale poporului român.”, spunea, Nicolae Voiculeț, în luna ianuarie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE