marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATENicolae Ciucă le-a transmis PNL-iștilor că patriotismul ar fi precum alcoolul: a...

Nicolae Ciucă le-a transmis PNL-iștilor că patriotismul ar fi precum alcoolul: a se consuma „cu moderație”. Discursul premierului, identic cu cel al șefului SRI

Premierul Nicolae Ciucă a convocat liderii de filiale ai PNL, pentru o „ședință informală” la Vila Lac, scrie Agerpres.

Conform unor surse citate de News.ro, liderul PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor că formațiunea lor trebuie să apere și să promoveze „patriotismul adevărat, moderat, proeuropean”.

Nu este clar cum poate fi dozat patriotismul, asemenea, spre exemplu, băuturilor alcoolice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Noi, PNL, suntem cei care trebuie să apărăm şi promovam patriotismul adevărat, moderat, proeuropean, nu cel fals anarhic, destabilizator, cu comenzi în afara ţării şi a UE”, le-ar mai transmis Ciucă liberalilor, potrvit surselor News.ro.

În opinia lui Ciucă, „Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui”. În ședință, Ciucă le-ar fi cerut liberalilor și să oprească lupta politică.

„Opriți lupta internă, luptați pentru români cu programe, cu soluții! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării. Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui”, ar mai fi spus președintele PNL.

Aceste declarații vin după ce mai multe sondaje au dat AUR ca al doilea partid al țării, înaintea PNL-ului condus de Nicolae Ciucă.

Discursul lui Nicolae Ciucă privind „patriotismul moderat, pro-european” este identic cu cel al șefului SRI, Eduard Hellvig, din octombrie 2022.

Conform dex-ului, patriotismul este un „Sentiment de dragoste și devotament față de patrie și de popor, statornicit în decursul istoriei”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Termenele de comparatie pe care le foloseste Ciuciu k sunt din singurele domenii unde exceleaza: mancarea si bautura. Ce nu poate fi comparat cu mancarea si bautura nu face obiectul discutiilor elevate pe care le poarta din cand in cand spre rar de tot. A ajuns si asta ca cugete fratilor!!! FÂS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE