joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATENicolae Ciucă, despre certificatul verde la locul de muncă: Am convenit să...

Nicolae Ciucă, despre certificatul verde la locul de muncă: Am convenit să găsim soluții să fie reintrodus în dezbaterea Parlamentului

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marți, că a discutat cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, pentru a găsi soluțiile prin care actul normativ privind certificatul verde la locul de muncă să fie reintrodus în dezbaterea Parlamentului, iar în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaților, să meargă la promulgare și să poată să fie aplicat, conform Agerpres.

„Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă și am convenit să găsim acele soluții prin care certificatul verde să fie reintrodus în dezbatere în Parlament. Și în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaților, să meargă la promulgare și să poată să fie aplicat.

Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul ministru, de certificatul verde vor beneficia și persoanele care au trecut prin boală”, a afirmat Ciucă, aflat într-o vizită la Giurgiu, întrebat când va putea fi aplicat certificatul verde la locul de muncă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totuși, această măsură nu are susținerea populației. Peste jumătate dintre români (53%) nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde la locul de muncă, atât la stat, cât și la privat, potrivit unui sondaj Avangarde.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate