sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATENici „operativă” fără fum, nici fum fără foc

Nici „operativă” fără fum, nici fum fără foc

Sursele nu dorm, ci dor. Cică a fost iureș duminică în tabăra domnului Fritz: ședință operativă cu sanie și zurgălăi la timp de vară, după ce un sondaj nou-nouț a scos la iveală că toată agoniseala electorală strânsă prin schema strada Cezar- țigani de mătase- emoție în direct s-a dus pe apa sâmbetei. Să fi avut vreo legătură și cu vizita de 15 ceasuri a domnului Coldea pe la DNA, suspectat că ar fi „nașul” anumitor construcții politice, despre care presa scrie că s-a lăsat cu denunțuri-fluviu din care reies legături cu grei din USR peste care nu poți trece cu vederea?

În mod sigur are legătură cu eșecul unor campanii de manipulare care au ieșit prost: nu-i de colo să smulgi din context afirmațiile unui fost director de instituție medicală și să-ți asmuți aparatul în control, pentru ca apoi să-ți dai seama că te-ai autodetonat, marile probleme reale din instituția respectivă venind, de fapt, pe mâna unuia de-al tău. Domnul Fritz și aparatnicii săi au bifat deja niște succes major pe o fază asemănătoare prin ianuarie, când încercând să pozeze în apărător al „culturii protestului”, le-a dat liber unor fermieri cu tot cu tractoare în centrul orașului. S-a adeverit, apoi, că „șef-coloană” era consulul Austriei la Timișoara, domnul Bardeau, care controlează mii de hectare de teren agricol în vestul țării și ar fi avut un rol determinant în instalarea lui Fritz în jilțul de primar al urbei.

Să fi avut legătură și cu situația explozivă de la STPT, unde omul instalat de administrația Fritz taie și spânzură alături de adușii săi, generând scandal după scandal? Sau cu faptul că presiunea publică e tot mai mare în favoarea unei dezbateri electorale măcar cu foștii colegi de formațiune Raul Olajos și Cristian Moș, scoși din joc de „eroul” din poveste ? Cu mizeria din oraș, cu pierderea intenționată sau nu a atâtor bani europeni care iese la iveală, cu proiectele lăsate de izbeliște, șmenurile și minciunile-cap de afiș din campanie, devoalate din toate unghiurile? Probabil cu toate. Csf? Ncsf…e vremea socotelilor!

Articol apărut inițial pe Demnitatea, preluat cu acordul autorului

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE