ACTUALITATENegocierile dintre PNL, PSD și UDMR pentru formarea coaliției de guvernare au...

Negocierile dintre PNL, PSD și UDMR pentru formarea coaliției de guvernare au fost amânate

Negocierile politice pentru formarea coaliției PSD-PNL-UDMR de miercuri au fost amânate, informează Mediafax. Atât liderii social-democrați, cât și cei liberali anunță că prima desemnare a premierului le aparține, creându-se astfel o confuzie.

„Am înțeles că rămâne ca azi [miercuri] să se întâlnească doar echipele tehnice, iar întâlnirea pe partea politică să nu mai aibă loc”, precizează sursa politică a publicației mai sus menționate.

Unul din liderii Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, a explicat cum se vor desfășura lucrurile, spunând că speră ca negocierile să se apropie de sfârșit.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Astăzi [miercuri] la ora 16 eu sper, cum știți, că e o nouă întâlnire, și nu doar eu sper, cred că deja ar fi cazul să ne apropiem de final, să închidem negocierile legate de programul de guvernare, să discutăm inclusiv acordul politic și să îl închidem, urmând să trecem la etapa cealaltă, de negociere politică între cele trei formațiuni parlamentare plus grupul minorităților”, a declarat prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

Premierul interimar Florin Cîțu a menționat că se dorește găsirea cât mai rapidă a unei soluții optime pentru formarea unui Guvern.

„Vreau să deblocăm situația, vreau să avem un Guvern cât mai repede. Trebuie să ne întâlnim astăzi [miercuri] și să vedem care este situația de compromis”, a spus liderul Partidului Național Liberal.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...