sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATENaționala de fotbal a României și FRF le mulțumesc copiilor prezenți la...

Naționala de fotbal a României și FRF le mulțumesc copiilor prezenți la meciul cu Andorra: Sunteți cei mai FRUMOȘI suporteri!

Naționala de fotbal a României și Federația Română de Fotbal (FRF) au transmis, luni, mulțumiri celor peste 21.000 de copii și tineri prezenți, duminică seara, la meciul cu Andorra.

La meciul de fotbal au participat copii și tineri din 468 de școli, 186 de cluburi sau asociații sportive și 64 de grădinițe, anunță FRF.

În total, la meciul pe care naționala României l-a disputat duminică seara cu echipa Andorrei au fost prezenți 21.723 de spectatori, copii cu vârsta mai mică de 14 ani și însoțitorii acestora.

România a reușit să învingă Andorra cu 4-0, o victorie atribuită de fostul internațional și membru în Comisia tehnică a Federației de fotbal, Aurel Țicleanu, copiilor prezenți la meci.

„Copiii din tribune le-au dat aripi tricolorilor!”, a spus, la RFI, Aurel Țicleanu.

UEFA a decis ca la meciul României cu Andorra să fie permis doar accesul copiilor, decizia fiind o sancțiune la adresa FRF după ce suporterii români au afișat mesajul „Kosovo e Serbia” la meciul cu Kosovo de la București.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE