ACTUALITATENaistul Nicolae Voiculeț, despre gestul președintelui de a se vaccina chiar de...

Naistul Nicolae Voiculeț, despre gestul președintelui de a se vaccina chiar de Ziua lui Eminescu: Cultura lor s-a transformat într-o cultură a vaccinării României

Artistul Nicolae Voiculeț a comentat în termeni acizi gestul președintelui Klaus Iohannis de a se vaccina public chiar de Ziua Culturii Române, Ziua lui Mihai Eminescu.

Naistul a declarat că gestul Președintelui de a se vaccina public ar fi „o propagandă extraordinară” și că i-ar fi plăcut să-l vadă pe Klaus Iohannis recitând o poezie de Eminescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Mi-aș dori să-l văd pe Președintele Klaus Iohannis recitând „Mai am un singur dor” sau orice altă poezie știe dumnealui.

„Ce-ți doresc eu ție dulce Românie”. De ce nu face asta?

Sau pe Orban sau pe Cîțu sau pe Ministrul Culturii? Sau pe băiatul acela, Bulai, care este președintele comisiei de cultură din Camera Deputaților. Care nu știe altceva decât să atace televiziuni sau alt gen de interese. Asta nu înseamnă cultură.

Cum acești politicieni, care se cred conducătorii tuturor românilor, îl cinstesc pe Eminescu, de ziua lui.

Ar însemna ceva pentru mine, pentru noi. „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”, spusă de Klaus Iohannis.

În schimb, va face un lucru pe care-l știu sigur. O propagandă extraordinară, prin care arată cum își face public vaccinul. De ziua culturii lor. Exact pentru asta este cultura lor. Cultura lor s-a transformat într-o cultură a vaccinării României”, a declarat Voiculeț pentru Cronica Română.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...