sâmbătă, martie 2, 2024
ȘTIRIMușamalizare în favoarea activiștilor LGBT? Procurorii au CLASAT cazul bisericii ortodoxe din...

Mușamalizare în favoarea activiștilor LGBT? Procurorii au CLASAT cazul bisericii ortodoxe din Titan, vandalizată anul trecut

Biserica în stil maramureșean din parcul IOR din București a fost vandalizată anul trecut cu mesaje pro LGBT și ANTIFA, dar procurorii care au anchetat cazul nu au găsit niciun rezultat.

Conform unui răspuns oficial al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3, cazul a fost clasat de către procurori, informează România TV.

„Vă informăm că dosarul penal cu nr. unic 2750/P/2021, ce a avut ca obiect comiterea infracțiunii de distrugere, prevăzută de articolul 253 alineatul 1 din Codul penal, constând în aceea că la data de 18.03.2021 persoane necunoscute au înscris mai multe mesaje și simboluri pe pereții exteriori ai Bisericii Pogorârea Sfântului Duh, situată în Parcul Titan, a fost soluționat prin clasare, la data de 03.08.2021, fapta ce a făcut obiectul cercetărilor nefiind prevăzută de legea penală”, au transmis pentru RomâniaTV.net prim-procurorul Remus Tomescu, respectiv procurorul Mihai Lazăr.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La rândul lor, polițiștii de la Secția 12 spun că au înaintat cazul către procurori.

„Vă comunicăm faptul că polițiștii Secției 12 au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută de articolul 253 din Codul Penal, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunere legală”, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, pentru RomâniaTV.net.

Cazul miroase a mușamalizare, mai ales că Poliția a refuzat să precizeze dacă au existat imagini prelevate de pe camerele de supraveghere, scrie România TV.

Pe imaginile de la locul incidentului, se poate observa deasupra ușii de la intrare un obiect ce seamănă a camere de înregistrare.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

5 COMENTARII

  1. Procurori plătiți cu salarii nesimțite care ingroapă dreptatea și calcă strîmb .

    in loc să mulțumească lui Dumnezeu că au bani și funcții, ei strâmbă legea și iși dau plată când se așteaptă mai puțin.

    Oricum in cazul ăsta victoria morală e de partea noastră, s a văzut de ce sunt capabili activiștii care fac pe iubitorii cu love is love (cand de fapt e despre sex inversat și ură de normalitate)

    nu i bani, lasă. oamenii au văzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE