vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATEMozart, înlocuit cu Dua Lipa. Universitatea Oxford va renunța la predarea muzicii...

Mozart, înlocuit cu Dua Lipa. Universitatea Oxford va renunța la predarea muzicii clasice în numele corectitudinii politice

Muzica cultă este considerată a fi „prea colonială”, iar Beethoven și Mozart vor fi înlocuiți cu Dua Lipa și staruri de muzică pop, informează Marginaliaetc, citând The Telegraph.

De remarcat este că Dua Lipa este o imigrantă de origine albaneză din Kosovo.

Muzica cultă este considerată a fi „prea colonială”, în timp ce Beethoven și Mozart, precum și curriculumul muzical în general, sunt considerați a fi în „complicitate cu supremația albă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Argumentele împotriva muzicii clasice, care este una dintre cele mai mari realizări ale civilizației occidentale, au venit nu doar din partea unor studenții activiști, ci inclusiv din partea unor profesori progresiști care susțin că studiul muzicii în forma sa actuală este axat pe „muzica albă europeană din perioada sclavilor”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ei consideră că sistemul de notație muzicală (cu note pe partituri – n.tr.) face parte dintr-un „sistem de reprezentare colonialist”. Modificările propuse vizează programele de studii universitare de licență, iar scopul lor este „decolonizarea” studiului muzicii. Acești profesori intenționează să atace „hegemonia albă”, potrivit ziarului The Telegraph.

Continuarea este aici.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Dua lipa o musulmancă albaneză din kosovo , trasă de păr și împinsă de cur de marxiștii internaționali , promovată la greu pe toate posturile de radio din Europa pentru marele KALERGISTAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate