joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEMisiunea Asociației pentru Mame și copii defavorizați. Cum o putem sprijini

Misiunea Asociației pentru Mame și copii defavorizați. Cum o putem sprijini

Misiunea lor este de a da o șansă VIEȚII.

Asociația este formată dintr-un grup de 8 tineri cu specializări în IT și Teologie care sub monitorizarea Părintelui Mihail Tacu, coordonatorul duhovnicesc al echipei, își dedică mult timp consiliind si ajutând mămicile rămase însărcinate și mămicile foarte sărace cu copii.

Prin diferitele lor campanii de strângere de fonduri, ei trimit mamelor cu copiii cu vârsta de pana in 2 ani: alimente, scutece si lapte praf, hăinuțe, pătuțuri, cărucioare, medicamente, produse de igienă,  mașini de spălat, frigider, jucării. După împlinirea celor 2 ani, copilul va primi în continuare hăinuțe, alimente, lemne pentru foc etc.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

In prezent au salvat de la avort sute de copii de pe întreg teritoriul țării. Iar baza lor de date numără în jur de 1000 de mame, plus copiii de care ei poartă de grijă.

Paul Amănoae, președintele asociației, spune că principalul motiv pentru care majoritatea femeilor ajung sa facă avort este sărăcia. De aceea un rol foarte important in activitatea pro-viață il au medicii ginecologi si neonatologi din câteva orașe ale țării care îndrumă mamele sărace către aceasta asociație pentru a primi sprijin în creșterea copiilor.

Credem că această asociație merita cunoscută si susținută pentru binele pe care îl aduce copiilor și mămicilor care au foarte mare nevoie de sprijin.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nevoia cea mai mare a lor este cea de scutece si lapte praf care trebuie în volum mare și sunt destul de scumpe. Greutatea cu care se confrunta ei este de a nu avea un ajutor lunar predictibil pentru a hrăni și îngriji acești copii, numărul mămicilor fiind în creștere. Orice donație contează.

Activitatea lor o puteți urmări pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/SalveazaUnCopil/ sau pentru a afla mai multe informații accesati site-ul Ajutamama.ro

Pentru donații materiale, centrele de colectare sunt la Iasi si la Bucuresti:

  1. BUCURESTI: la Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil-Huedin, bulevardul Constantin Brâncoveanu 118A, sector 4
  2. IASI: la Biserica Sfântul Vasile cel Mare-Nicolina, șoseaua Tudor Neculai 21.

Pentru sprijin financiar, folosiți următoarele variante:

1.Transfer Bancar:

LEI: RO59RNCB0175169318270001

EURO: RO32RNCB0175169318270002

LIRE: RO75RNCB0175169318270004

Banca BCR, Asociația Mame si copii defavorizati, Cod fiscal: 43475232

  1. Revolut: 0727 357 297
  2. PayPal: AjutaMamaSiCopilul@gmail.com
  3. Telefon: 0751 174 392.

Ne-am dori ca misiunea lor să rezoneze cu cați mai mulți oameni deoarece Viața este cel mai important lucru, si toți merităm această șansă.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE