marți, martie 19, 2024
ACTUALITATEMircea Geoană, secretar general adjunct al NATO: Ucraina va primi în continuare...

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO: Ucraina va primi în continuare sprijin militar

Războiul dintre Rusia și Ucraina este departe de a se încheia. Mircea Geoană, secretarul general-adjunct al NATO, a declarat că Ucraina va primi în continuare sprijin sub toate formele: militar, financiar, umanitar, notează news.ro.

Organizaţia Nord – Atlantică anunță că nu are de gând să „cedeze” în vreun fel la presiunile Rusiei, iar pentru ca Ucraina să iasă învingătoare, are nevoie de tot sprijinul NATO și al țărilor membre, a explicat Mircea Geoană, potrivit sursei citate.

„În această etapă a războiului putem constata Federaţia Rusă stagnează în ofensiva sa din sudul şi din estul Ucrainei, vom continua să sprijinim Ucraina din punct de vedere militar, financiar şi umanitar”, precizat Mircea Geoană, la reuniunea informală ministerială de Externe a NATO de la Berlin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, susține că „armata rusă este aproape de faliment”, fiind slăbită, cu precădere în regiunile din sudul statului pe care l-a invadat.

„Cu siguranţă va veni momentul când poporul ucrainean îi va forţa pe invadatori să recunoască realitatea”, s-a exprimat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, potrivit sursei citate.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ministerul ucrainean al Apărării a anunțat că forțele sale din Harkov au ajuns la frontiera de stat a Federației Ruse. „Batalionul 227 din cadrul Brigăzii a 217-a a respins ocupanții înapoi în Federația Rusă”, au menționat într-un comunicat de presă.

 

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

7 COMENTARII

  1. buhaitul asta prostanac si avid dupa functii si glorie internationala, frustrat ca nu l-au lasat sa fie presedinte, isi varsa acum frustrarile pe poporul roman, punandu-ne tuturor pielea la saramura, pentru un mangaiat pe cap si o mana stransa din partea mai marilor dementi ai acestei lumi. Vanzatorii pe 30 de arginti au toti aceeasi soarta pana la urma, vai de ei.

    Ucraina nu ar rezista nici 10 minute in fata rusilor fara implicarea vestului, caci despre asta e vorba, razboiul e NATO-Rusia, iar ucraina e doar campul de lupta. Nu te poti opune curentului, dar macar da-te la o parte, nu te mai baga si tu ca musca-n aia iepei.

  2. Cum fiul unui general din Tratatul de la Varșovia , Geoană, ajunge șef la OTAN? La fel cum Merkel a ajuns cancelarul Germaniei.
    Totul este teatru!
    Să înțeleg că Mircea Geoană s-a dezis, s-a lepădat de taică’su?

    • Domnule Tudor,

      Să mă dau în spectacol, făcându-vă un serviciu: după „[c]um” trebuie pusă o virgulă, sensul fiind „cum [poate fi] așa, fiul …” – mai clar spus, „cum” formează o propoziție (eliptică, interogativă) separată în fraza respectivă, iar „fiul” este parte a unei alte propoziții în fraza respectivă; altfel înțelesul se schimbă, dând impresia că doriți să explicați cum a fost posibil să ajungă […], o propoziție modală/interogativă.

      De ce o fac ? Fiindcă nu veți ajunge nicăieri cu oameni (chiar vorbesc în general, nu mă refer la nimeni în mod special) neșcoliți or slab școliți. Și ca să mai cresc în ochii d-lui profesor A.D., care nu credea că m-aș pricepe la ceva (acestea le știu din clasa a 8-a, „Epoca de Aur” – aka „Iadul Comunist”).

      P.S.

      Vă doresc viață lungă, poate într-o zi ni se va spune cum au fost posibile multe …

      • Mulțumesc!
        Cine vrea să piceapă, pricepe. Asemănător:
        „Cu timpul, mama lui Petre Țuțea, învățase cu aproximație să scrie, astfel că, la un moment dat, P. Țuțea, ne-a relatat: ducîndu-mă într-o vară la Boteni, cum nu primisem nici o scrisoare de-acasă, i-am spus mamei:
        – Bine, mamă, de ce nu mi-ai scris nici o scrisoare?
        – Ți-aș fi scris, mă Petrică, dar nu știu unde să pun virgulele…
        – Nu era nimic, mamă, le puneai mata, cîte credeai, la sfîrșit, că le așezam eu unde le era locul.

        • Poate aveți dreptate. Îmi pare rău că v-am necăjit.

          Dar dacă nu sunten buni, străinii nu ne vor respecta. Trebuie să fim buni. Și sper că viața chiar e mai frumoasă (fiindcă înțelegem mai bine) când suntem buni.

      • oamenii scoliti ne-au dus la dezastrul de azi, pentru ca sunt scoliti dar hoti, cea mai rea combinatie. Cizmarul a fost prost, dar patriot, d-aia ne mergea mai bine ca azi. Prefer un prost cinstit unui talhar scolit. Si chiar daca nu sunt toti hoti, in timp devin infatuati, iar din infatuare fac numai tampenii. Ei cred ca le stiu pe toate, dar sunt mai prosti ca noaptea. Uitati-va la Nicusor, un olimpic pus la primarie, un dezastru pe toate liniile.

        • Ajung să vă dau și dreptate: oamenii școliți au fost în frunte (de multe ori – nu întotdeauna) când am ajuns la dezastru.

          Dar ei conduceau, ori serveau doar de paravan ? Școliți de erau, înseamnă neapărat că și la activitatea necesară la conducere erau pricepuți ?

          Oamenii simpli dar patrioți: câți s-au ridicat în ’89 să spună: „băgați de seamă la ce v-a spus cizmaru!” ? Eu cred că oamenii simpli habar n-aveau, atunci. Acum, probabil că pot spune: „e atât de rău, încât probabil că n-am făcut bine atunci”. Dar un om simplu, neștiutor, poate fi îndreptat mult mai ușor în diverse direcții: „n-ați eradicat corupția, n-ați făcut reforme, nu v-au lăsat comuniștii etc.” Cum va judeca omul simplu dacă e adevărat ori nu ? Mai mult: în loc să i se arate vinovații, cum ar fi ca omul simplu să-i găsească singur ? Poate ? Și repede! Încă și mai bine: de ce n-ar bloca omul simplu și onest de la început accesul corupților „în față” ? Măcar denunțându-i! Poate ?

          Eu zic că nu poate – e om simplu.

          Poate omul simplu să facă România o țară unde să vrea străinii să vină – cum vrem mulți dintre noi măcar să avem în România „ca afară” (în sens pozitiv) ? Nu cred.

          Omenirea se confruntă cu probleme enorme, numeroase, urgente. Poate omul simplu să le abordeze ? Nu cred.

          Da, e bine să ai sufletul unui om simplu. Intelectual, nu cred că e bine să fii simplu. Și cum de nu se poate ca oameni cu suflet de om simplu să fie sofisticați intelectual ? Corupe știința ? (Aici mă prindeți că n-am citit nici măcar „Geneza”!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE