sâmbătă, aprilie 20, 2024
EDUCAȚIEMircea Dăneasa, senator AUR: Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă prematur, creierul...

Mircea Dăneasa, senator AUR: Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă prematur, creierul omului nu mai este apt pentru studiu

În cadrul dezbaterii din Parlament pe tema legii privind introducerea educației sexuale în școli, senatorul Alianței pentru Unirea Românilor ales în circumscripția Suceava, Mircea Dăneasa, a declarat că „sexualizarea sinapselor afectează studiul”, potrivit Adevărul.

„Omul modern – spun neuroștiințele, nu eu – are creierul supersexualizat datorită dezvoltării premature a sinapselor sexuale. Și asta e știință, nu ideologie. Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul omului nu mai este apt pentru studiu.”, a precizat domnul Dăneasa.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că „este nevoie de educație sexuală” și toate evenimentele recente ne arată că introducerea acesteia în programa obligatorie este inevitabilă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

  1. asta e un pedofil care o ajuns senator , asta dezbraca pustoaicele de la liceul de arte din suceava si cica le facea biorezonanta ..

  2. ar fi foarte buna o lege a educatiei sexuale, eu o sustin cu toata taria, dar dupa reteta lui Dumnezeu nu cea a Diavolului.

  3. Și la ce-i trebuie studiu? Scopul e să consume, să roboțească cuminte la multinaționala unde e alocat, să mănânce mereu gata gătit și iarna să stea în chiloți cu căldura la maxim ca să se plângă apoi că nu-i ajung banii. Ca la urmă, evident, să se revolte când intuiește că alții vor avea pensii mai mari decât el și să voteze pentru “uniformizare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE