EDUCAȚIEMircea Dăneasa, senator AUR: Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă prematur, creierul...

Mircea Dăneasa, senator AUR: Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă prematur, creierul omului nu mai este apt pentru studiu

În cadrul dezbaterii din Parlament pe tema legii privind introducerea educației sexuale în școli, senatorul Alianței pentru Unirea Românilor ales în circumscripția Suceava, Mircea Dăneasa, a declarat că „sexualizarea sinapselor afectează studiul”, potrivit Adevărul.

„Omul modern – spun neuroștiințele, nu eu – are creierul supersexualizat datorită dezvoltării premature a sinapselor sexuale. Și asta e știință, nu ideologie. Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul omului nu mai este apt pentru studiu.”, a precizat domnul Dăneasa.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că „este nevoie de educație sexuală” și toate evenimentele recente ne arată că introducerea acesteia în programa obligatorie este inevitabilă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Și la ce-i trebuie studiu? Scopul e să consume, să roboțească cuminte la multinaționala unde e alocat, să mănânce mereu gata gătit și iarna să stea în chiloți cu căldura la maxim ca să se plângă apoi că nu-i ajung banii. Ca la urmă, evident, să se revolte când intuiește că alții vor avea pensii mai mari decât el și să voteze pentru „uniformizare”.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...