ACTUALITATEMinistrul ucrainean de Externe: Țările europene care refuză embargoul asupra petrolului rusesc...

Ministrul ucrainean de Externe: Țările europene care refuză embargoul asupra petrolului rusesc sunt complice la crime de război. Patru țări UE refuză acest lucru

Ucraina continuă presiunea asupra statelor occidentale. Dmitro Kuleba, ministrul Afacerilor Externe de la Kiev, a vorbit despre statele care refuză un embargo asupra petrolului împotriva Federației Ruse, spunând că acestea sunt „complice la crime de război”, conform DC News.

Patru state membre ale Uniunii Europene refuză acest embargo, în timp ce unele sunt sceptice sau vor ca acesta să fie treptat. Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă și Slovacia se numără printre țările care au manifestat obiecții.

Ministrul german al economiei, Robert Habeck, a declarat că țara sa este de acord cu aceste propuneri, atenționând că un asemenea embargo ar putea antrena dificultăți de aprovizionare cu combustibili și creșterea prețurilor acestora.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dacă o țară din Europa continuă să se opună unui embargo asupra petrolului rusesc, atunci vor exista motive întemeiate să spunem că această țară este complice la crimele comise de Rusia pe teritoriul ucrainean”, a declarat Dmitro Kuleba într-un videoclip live pe Twitter.

Ungaria va folosi schema de plată în ruble impusă de Moscova drept condiție pentru a plăti gazele și petrolul provenite din Federația Rusă, această situație fiind decisă de „infrastructură”, a declarat Peter Szijjarto, ministrul de Externe al Ungariei, pentru CNN.

Comisia Europeană a propus miercuri un embargo asupra petrolului rusesc care să intre în vigoare după șase luni și un embargo asupra produselor petroliere care să intre în vigoare de pe 31 decembrie 2022.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Corect! Însă Ucraina nu este și ea părtașă la crimele de război ale Turciei și Azerbaidjanului săvârșite împotriva Armeniei pentru că a susținut politic și militar Turcia și Azerbaidjanul în conflictul din 2020 încoace?

  2. America inca achizitioneaza uraniu si fertilizatori rusesti

    Ucraina ia gaz rusesc si taxe pe conductele spre europa

    Deci america si ucraina sunt complice la crimele de razboi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate