luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEMinistrul ucrainean de Externe: Războiul este momentul adevărului, iar România și-a arătat...

Ministrul ucrainean de Externe: Războiul este momentul adevărului, iar România și-a arătat adevărata față. Politica României este una inteligentă

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a afirmat, vineri, că țara sa nu comentează legat de ajutorul militar primit, adăugând că, de la începerea războiului, România a avut „o politică inteligentă”. Totodată, acesta a spus că „războiul este momentul adevărului” și că „România și-a arătat adevărata față, o față de prieten”, arată Agerpres.

Kuleba, aflat în vizită la București, a fost primit de premierul Nicolae Ciucă și a avut convorbiri cu omologul său, ministrul de Externe al României, Bogdan Aurescu. Ucrainenii cred în victoria lor în fața Federației Ruse.

„Războiul este momentul adevărului, atunci vezi adevărata față a cuiva, iar România și-a arătat adevărata față, o față de prieten. Nu doar a vorbit, ci a și acționat. Nu vom uita niciodată. (…) Nu vă îndoiți, vom câștiga, dar pentru a reuși cât mai curând trebuie să cooperăm cât mai repede, pe toate palierele.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De fiecare dată când președintele Putin încearcă să oprească Ucraina din dezvoltare, din procesul de integrare europeană, nu face decât să grăbească aceste procese”, a declarat oficialul ucrainean.

„Ucraina trebuie să câștige acest război și sunt convins că îl va câștiga”, a declarat și ministrul Aurescu. El a adăugat că toți ucrainenii uciși „sunt frații și surorile noastre, părinții și copiii noștri”. Aurescu a menționat sprijinul acordat de România în investigația din Ucraina a Curții Penale Internaționale.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dmitro Kuleba a mai transmis că, pentru a câștiga cât mai devreme, țara sa are nevoie de sprijin de la parteneri. „Felicit Guvernul României, care a avut o politică inteligentă de la începutul agresiunii, pentru a fi alături de Ucraina. Toți împărțim Marea Neagră.

Acest război are legătură și cu viitorul regiunii Mării Negre. Securitatea noastră este securitatea dumneavoastră. Ne ajutați pe noi, dar vă ajutați și pe dumneavoastră. Dați-ne tot ce avem nevoie pentru a lupta și pentru a câștiga”, a subliniat el.

Ministrul ucrainean de Externe a mulțumit României că a primit cetățeni din țara sa care au fugit de război. „Acești oameni ar fi putut fi victime ale crimelor de război. Faptul că i-ați primit i-a salvat”, a spus acesta.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul Geografie elementară de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totodată, acesta a continuat să felicite România.

„Lăsăm la latitudinea țării să aleagă cum ne poate ajuta, este alegerea voastră suverană, este interesul vostru național. În unele cazuri vedem că unele țări pot să ajute, dar nu vor, pentru că nu vor să supere Rusia. Când vedem că acesta este cazul, atunci facem presiuni. Nu este cazul României. (…)

Ni se poate spune «Nu avem tancuri, dar avem veste antiglonț». (…) Ce nu acceptăm este ipocrizia. Din fericire, acesta nu este cazul României. România a fost foarte onestă, cu o minte deschisă, prietenoasă și săritoare încă de la începutul războiului”, a spus ministrul ucrainean.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Inteligenta pentru voi, ca va scarpina la oua.
    Toti oligofrenii s-au strans la conducerea țării sa batjocuresca poporul si sa vanda si ultimul rest din resurse. Dumnezeu cu mila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE